آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

مامور پلیس جان مرد حلق آویز را نجات داد

سرهنگ معصومی فرمانده انتظامی تویسرکان گفت: این مرد جوان با استفاده از نردبان وارد خانه پدری شده و خود را حلق‌آویز کرده بود.با حضور کارکنان اورژانس این مرد به بیمارستان منتقل شد.

به گزارش روزنامه ایران، مرد جوانی در تویسرکان وارد خانه پدرش شد و خود را از سقف حلق‌آویز کرد ولی دقایقی بعد یک مأمور پلیس که با تماس صاحبخانه به محل شتافته بود قفل در ورودی را شکست و پس از ورود به خانه با جسد حلق‌آویز این مرد مواجه شد.

وی خود را با چادر زنانه از سقف آویخته بود.

مأمور گشت پلیس ۱۱۰ وی را پایین آورد و با استفاده از ماساژ قلبی و تنفس مصنوعی او را به زندگی برگرداند. سرهنگ معصومی فرمانده انتظامی تویسرکان گفت: این مرد جوان با استفاده از نردبان وارد خانه پدری شده و خود را حلق‌آویز کرده بود. با حضور کارکنان اورژانس این مرد به بیمارستان منتقل شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۱ ۱۰:۴۱

ما که هر وقت زنگ زدیم به 110 بعد از یک ساعت رسیده. ادم یک دقیقه اکسیژه بهش نرسه میمیره. چطور این پلیسه همه این کارا رو زیر یک دقیقه انجام داده؟ بازم داستان؟!

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۲۱ ۱۰:۳۹

بعد این پلیسه از کجا فهمیده کسی تو خونه خودش رو حلق اویز کرده که پریده نجاتش داده؟!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.