آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

فیتیله‌ای‌ها به تلویزیون بازگشتند

فیتیله‌ای‌ها به تلویزیون بازگشتند

ایسنا نوشت: «دو قلوها» عنوان یکی از جدیدترین تولیدات گروه کودک و نوجوان شبکه دو سیماست که توسط عموهای فیتیله‌ای‌ آخرین روزهای پیش تولید را پشت سر می‌گذارد.


علی فروتن، محمد مسلمی و حمید گلی که حدود دو دهه است در تلویزیون با عنوان عموهای فیتیله‌ای شناخته می‌شوند، این بار با مجموعه تلویزیونی «دو قلوها» به تهیه‌کنندگی مهدی بصیری و کارگردانی جمشید بیات ترک به تلویزیون می‌آیند.
فیتیله‌ای‌ها قرار است در مجموعه «دو قلوها» حضوری متفاوت‌تر از قبل داشته باشند و این بار برخلاف گذشته در قالب یک مجموعه نمایشی با قصه و شخصیت‌هایی جدید به شبکه دو می‌آیند. در کنار آن‌ها تعدادی از بازیگران سینما و تلویزیون نیز در این مجموعه ایفای نقش می‌کنند. همچنین قرار است چهره‌هایی از حوزه‌های مختلف در این مجموعه به عنوان مهمان حضور داشته باشند.
مجموعه تلویزیونی «دو قلوها» کاری است از گروه کودک و نوجوان که با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که به زودی روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.