آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

طرفهای درگیر در سودان جنوبی توافقنامه امضا می کنند

وزارت خارجه سودان از دستیابی طرفهای درگیر در سودان جنوبی به یک توافق در خصوص تقسیم قدرت و امضای آن طی فردا (پنجشنبه) خبر داد.

وزارت خارجه سودان از دستیابی طرفهای درگیر در سودان جنوبی به یک توافق در خصوص تقسیم قدرت و امضای آن طی فردا (پنجشنبه) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوم السابع، در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه سودان آمده است: دولت سودان جنوبی قرار است فردا (پنجشنبه) با شورشیان یک توافقنامه در خصوص تقسیم قدرت امضا کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: طرفهای درگیر در سودان جنوبی به یک توافق در خصوص تقسیم قدرت دست یافته اند.

سودان جنوبی در سال ۲۰۱۱ از سودان جدا شد و تلاش های صورت گرفته برای تحقق صلح در این کشور ناکام ماند. سودان جنوبی در اواخر ۲۰۱۳ وارد یک جنگ داخلی شد چرا که سالواکر رئیس جمهوری این کشور، «ریک مشار» معاون سابقش را به تلاش برای کودتا متهم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.