آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
4بازدید

مبارك: مشكلي با برقراري روابط با تهران نداریم

وي با اشاره به ديدار خود با علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي و منوچهر متكي وزير امورخارجه ايران گفت: در ديدار با مقامات ايراني از آنان خواستم تا با حل‌وفصل مشكلات امنيتي موجود زمينه را براي ازسرگيري روابط دوجانبه فراهم آورند.

رئيس جمهور مصر با تاكيد بر استقبال قاهره از برقراري روابط با تمام كشورهاي جهان گفت: ما مشكلي با برقراري رابطه با ايران نداريم .

به گزارش فارس به نقل از روزنامه سعودي «الرياض»، «حسني مبارك»رئيس جمهور مصر ديروز طي يك كنفرانس كه در استان «كفر الشيخ» برگزار شد، تاكيد كرد: كشورش با برقراري روابط با دولت‌هاي مختلف از جمله ايران مشكلي ندارد.

وي با اشاره به ديدار خود با علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي و منوچهر متكي وزير امورخارجه ايران گفت: در ديدار با مقامات ايراني از آنان خواستم تا با حل‌وفصل مشكلات امنيتي موجود زمينه را براي ازسرگيري روابط دوجانبه فراهم آورند.

مبارك افزود كه قاهره از برقراري روابط با تمام كشورهاي جهان استقبال مي‌كند.

پيش از اين نيز «عمرو موسي» دبيركل اتحاديه عرب خواستار اجراي گفت‌وگوهاي برابر و همسان بين كشورهاي عربي با ايران شده و اعلام كرده بود: ما از هر درخواستي براي مذاكره با ايران به جاي استفاده از زور و خشونت استقبال مي‌كنيم.

مبارك در ادامه سخنراني با اشاره به ناآرامي‌هاي اخير در اين كشور از تمام مردم مصر خواست تا بعنوان فرزندان يك وطن در كنار يكديگر زندگي كنند و با حفظ وحدت داخلي بهانه‌اي را به دشمنان و كساني كه بدنبال ايجاد شكاف در ميان آنان هستند، ندهند.

وي گفت برخي در خارج از مصر تلاش مي‌كنند تا شكاف ميان مسلمانان و مسيحيان را افزايش دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.