آخرین خبرهواپیمای قطری ۴ ساعته برگشت خورد
2بازدید

کانادا ۵۰ میلیون دلار به فلسطین کمک کرد

کانادا اعلام کرد به منظور پاسخگویی به نیازهای فلسطینیان ۵۰ میلیون دلار به پروژه‌های مختلف در فلسطین کمک کرده است.

کانادا اعلام کرد به منظور پاسخگویی به نیازهای فلسطینیان ۵۰ میلیون دلار به پروژه‌های مختلف در فلسطین کمک کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از النشره،  ماری کلود بیبو، وزیر توسعه بین‌الملل کانادا در بیانیه‌ای اعلام کرد که کشورش به منظور  پاسخگویی به نیازهای انسانی فوری به غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه حمایت مالی‌ای به ارزش ۵۰ میلیون دلار ارائه داده است.

وی در ادامه افزود: این حمایت شامل چندین طرح بشردوستانه برای پاسخگویی به نیازهای ضروری انسانی است و هدف از آن افزایش فرصت‌های اقتصادی برای فلسطینیان به ویژه زنان و جوانان از طریق حمایت از  قدرت اقتصادی، کارآفرینی و اشتغال است.

در این بیانیه همچنین آمده است: این حمایت مالی به کاهش درد و رنج فلسطینیان و نیز به سازگارشدن آن‌ها با تاثیرات بحران طولانی‌مدت کنونی و تحقق مساوات و برابری میان زنان و مردان کمک خواهد کرد.

وزیر توسعه بین‌الملل کانادا بر پایبندی کشورش به کمک فلسطینیان تاکید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.