آخرین خبرنفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز به مین دریایی برخورد کرد
3بازدید
۰

ستاره کلیدی حریف پرسپولیس۴۵روز خانه نشین شد

بازیکن چند پستی و محوری تیم الدحیل قطر به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد و بازی حساس با پرسپولیس را از دست داد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت رسمی باشگاه الدحیل قطر،کریم بوضیاف در بازی فینال جام شیخ‌جاسم قطر برابر الریان دچار آسیب غضروفی زانو شد و یکشنبه آینده در دوحه تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد. بر اساس گزارش سایت رسمی باشگاه الدحیل قطر کریم بوضیاف از 30 تا 42 روز باید پس از عمل جراحی دوره درمانی را سپری کند. بدین‌ترتیب این بازیکن فرانسوی که تابعیت قطری نیز دارد حداقل بازی رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر پرسپولیس را از دست خواهد داد.

دیدار رفت الدحیل قطر و پرسپولیس در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا روز ششم شهریور ماه برگزار می‌شود. تاریخ بازی برگشت این دو تیم نیز 27 شهریور در ورزشگاه آزادی تهران خواهد بود.

جراحی و دوری 45 روزه بازیکن کلیدی حریف قطری پرسپولیس

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.