آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
4بازدید
۱۱۶

عراقچی، معاون ارزی بانک مرکزی بازداشت شد

به فاصله کوتاهی از انتشار خبر برکناری عراقچی، معاون ارزی بانک مرکزی، سخنگوی قوه قضائیه از بازداشت وی خبر داد؛ دستوری که منحصر به وی نبوده و آن گونه که محسنی اژه‌ای خبر می‌دهد، کارمند یکی از معاونین رئیس جمهور و چند تن دیگر هم امروز بازداشت شده‌اند.

عراقچی، معاون ارزی بانک مرکزی بازداشت شد
جریمه بیش از ۷۰۰ دانشجوی خوابگاهی در دانشگاه صنعتی شریفاحمد عراقچی، معاون ارزی بانک مرکزی بازداشت شد؛ این خبر را دقایقی پیش سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد.

به گزارش «تابناک»؛ حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه در این باره گفت: در ادامه رسیدگی به پرونده اخلالگران در نظام پولی و ارزی کشور پرونده سه تن از کسانی که تکمیل شده بود با صدور کیفر خواست به دادگاه ارسال شد و چند تن از جمله معاون ارزی بانک مرکزی (شنیدم اخیرا کنار گذاشته شده بودند) تحت تعقیب قرار گرفتند و بازداشت شدند.

اژه‌ای در ادامه به میزان گفت: یکی از کارمندان یکی از معاونین رئیس جمهور و چهار تن از دلالان ارزی هم که در این خصوص فعالیت غیر مجاز داشتند، تحت تعقیب قرار گرفتند و بازداشت شدند. همچنین یک صراف غیر مجاز نیز احضار و پس از تحقیقات و تفهیم اتهام با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.

عراقچی، معاون ارزی بانک مرکزی بازداشت شد

این اقدام در حالی رخ می‌دهد که دستگاه قضا مدتی‌ است بررسی پرونده های فساد اقتصادی را در اولویت کاری خود قرار داده و در این راستا، چند تن از افرادی که در بازار ارز و سکه فعالیت می‌کردند،بازداشت و روانه زندان کرده است؛ بررسی‌هایی که به اختلالات بازار خودرو نیز کشیده شده و به دستگیری هایی در این ارتباط هم منجر شده است.

این در حالی است که گفته می‌شود، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی، در آغازین روز‌های کاری خود، احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی را که در دوره ولی‌الله سیف، رئیس کل پیشین بانک مرکزی به این سمت منصوب شده بود، برکنار کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۷ ۱۰:۳۱

الان کجاست؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۶ ۱۶:۳۵

چرا معاون نظارتی بانک مرکزی و عامل اصلی تظاهرات سپرده گذاران مالی در خیابانها و ایجاد بی اعتمادی به سیستم بانکی و اغتشاش در بازار ارز و طلا دستگیر نشده است؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۶ ۱۵:۵۸

یه بچه حرف گوش کن اووردن هرچی گفتن بگه: چشم.

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۶ ۱۳:۰۰

همه فامیل هم هستن ماشال....

امیری۱۳۹۷/۰۵/۱۶ ۰۹:۴۷

بعضی جایگاههای کاری آنقدر حساس و خطیر هستند که تجربه و علم و خیلی پارامترهای دیگر را تواما" یک فرد باید داشته باشد تا بتواند به آن جایگاه برسد . یک نگاهی به رزومه روسای بانک مرکزی آمریکا داشتم جالب بود که در زیر مقداری از مطالب را می آورم:

جنت لوییز یلن (به انگلیسی: Janet Louise Yellen) (زاده ۱۳ اوت ۱۹۴۶)، اقتصاددان آمریکایی، پروفسور بازنشسته دانشگاه برکلی است که ریاست فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) را از ۱ فوریه ۲۰۱۴ بر عهده دارد.
یلن اولین زن در تاریخ ۱۰۰ ساله تأسیس بانک مرکزی آمریکا است که عهده‌دار سمت ریاست بانک مرکزی این کشور می‌شود. وی از سال ۲۰۱۰ نایب رئیس هیئت مدیره فدرال رزرو بود.[۱] او همچنین پروفسور بازنشستهٔ دانشکدهٔ بازرگانی هاس در دانشگاه برکلی کالیفرنیا است.

بن شالوم برننکی[۱] (به انگلیسی: Ben Shalom Bernanke) (زاده ۱۹۵۳ آگوستا، جورجیا)، رئیس بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا از سال ۲۰۰۶ تا ۳۱ ژانویه ۲۰۱۴ به مدت ۸ سال بود.[۲][۳] وی در سال ۲۰۰۶ جانشین آلن گرینسپن است و جایگزین وی در سال ۲۰۱۴، جنت یلن شد.
خانواده برننکی یهودی است، و مادر وی یک آموزگار بوده‌است.[۴] برننکی در سال ۱۹۷۵ با رده Summa Cum Laude از دانشگاه هاروارد فارغ‌التحصیل گشت، و دکترای خود را از ام آی تی در رشته اقتصاد در سال ۱۹۷۹ دریافت نمود. او امروزه استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون است.

آرمان۱۳۹۷/۰۵/۱۶ ۰۸:۴۴

يعني شد يه مسئولي از كارش بركنار بشه و بعد بازداشتش نكنن؟.

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۶ ۰۳:۲۷

اینان هنری و مهارتی ندارند

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۲۱:۰۶

مدیران پس چکارن که معاونان دستگیر میشن.

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۹:۱۰

بیچاره پارتیش ضعیفه

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۸:۵۸

این پوین امصای برجام به عمو بود

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۵:۴۹

ای مسلمونها دست یکی رو طبق قوانین اسلامی قطع کنید تا مملکت درست شود

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۵:۲۳

فقط اعدام

هموطن۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۴:۳۱

واقعا خجالت اوره

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۴:۱۸

چه وضعیه!!!!!

هاشمی۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۳:۵۵

چرا باید چنین آدمی که برادرزادهٔ یک دیپلمات مهم است و کوچکترین تخصص و توانایی ندارد و فقط زمانی اسمش مطرح میشود که دستگیر شده.

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۳:۱۱

این بابا با ریسش باید محاگمه بشن.

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۲:۵۳

نُت: دولتهای آمریکا و انگلیس [خوب دقت کنید] بصورت "آنلاين و زنده" در تمامی ساختارهای دیجیتالی یا کامپیوتری دستگاههای من حضور قدرتمندی دارند و آنها را منطبق با میل و اراده خود، "کنترل، هدایت و اداره" می کنند؛ آنان موذیانه و پنهانی کامنتهای مرا بوسیله تغییر، تخریب، کم ارزش یا بی ارزش می کنند بنابراين هر کجا دیدید کامنت من معیوب یا سایر عیوب را دارد، آن ناشی از بکاری گیری مجموعه ای از هنر موذی گری و عملیات پنهان دولت های انگلیس و آمریکا است.

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۲:۰۳

ای بابا !! چه بخوربخوریه ؟؟!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۱:۵۱

اسمش برام خیلی آشناست

حميد۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۱:۴۵

تو اين عكس چه اعتماد به نفسي هم داره اين آقازاده

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۱:۲۸

شمارو بخدا و اهل بیت قسم میدهیم بدون در نظر گرفتن هیچ وابستگی یا پارتی بازی یا ....به جرم جنایتکارانه رسیدگی کنید

ایران۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۱:۲۷

جناب آقای اژه ای تا دیر نشده رییس و برخی از افراد مرتبط را سریعا دستگیر کنید

شهرام رودپیمای رشت آبادی۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۱:۱۳

با نام خدا .

با سلام و تحیات .

اینجانب باستحضار شما دست اندر کاران سایت محترم تابناک میرساند :

بگذارید قانون در ایران به معنای واقعی کلمه اعمال شود .

در یک فیلم آمریکایی که از شبکه نمایش سیما چند روز پیش پخش شد و مریوط به زمان برده داری سیاه پوستان بود .
در آنجا 200 سال پیش دزدیدن اسب در قانون ایالات متحده آمریکا حکمش اعدام بود ............قانون بود .....

حالا که ما در سال 2018 هستیم و علم و تکنولوژی بصورت تصاعد هندسی پیشرفت مینماید چطور اینهمه رانت و

دزدی از بیت المال که حق مردم بدبخت است به وقوع میپیوندد ؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۰:۴۷

پس سیف چی

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۰:۳۶

ماشاا... فامیل تو فامیل است.

محمد نصیری۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۰:۳۵

اگر در نظام اداری این موضوع نهادینه می شد که اگر به هر دلیلی کسی پستی را که صلاحیت ندارد بپذیرد و در زمان اشتغال در آن پست موحب خسارت به سازمان و یا کشور شود تحت پیگرد قرار می گیرد ، اوضاع نظام اداری و در نهایت کشور بسیار مطلوب می شد .

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۰:۳۰

ای خدا یه میتی کومان توی این مملکت پیدا بشه

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۰:۲۹

چه افتضاحی

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۱۰:۱۲

حالا این آقای عراقچی عضو هیئت مذاکره کننده وزارت خارجه با چه پشتوانه ای در مذاکرات شرکت می کند؟ آیا همین نقطه ضعف برادرزاده نمی توانسته اهرمی برای کنترل ایشان از طرف بیگانگان باشد ؟

محمد رضا۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۹:۵۰

عاقبت خیاط هم در کوزه افتاد

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۹:۴۹

فقط الکی بازداشت شد

مهرداد۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۹:۳۳

چطور تا سر کار بود کسی نفهمیدید

قصه گو۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۹:۲۹

همه با خوبي و خوشي زندگي كردن
قصه ما به سر رسيد كلاغه به خونش نرسيد

مهران۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۹:۲۲

امیدواریم کسی که این بچه رو معاون ارزی بانک مرکزی کرده هم بازداشت بشه

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۹:۱۳

اعدام مفسد اقتصادی خواسته همه مردم ایران است .

محمد۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۸:۵۰

بله ! برادر زاده آقای عراقچی
چقدرم هم مظلوم هستن ایشون

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۸:۳۸

نهایت که بگیرن و ببندند. قیمت ارز مثل سابق میشه ؟ نه. تورم پایین میاد ؟ نه. چه فایده ای به حال این مردم داره. آب ریخته و نمیشه جمع کرد.

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۸:۱۵

بايد زودتر بازداشت ميشد .

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۸:۱۳

وقتی انتخاب مسئول بر اساس لیاقت نباشه و از طریق رابطه باشه آخرش میشه اخلال

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۸:۱۰

ما مردم عادی شهروندان درجه ۲ که به پست ومقام نمی رسیم معیار انتخاب چیست که بعضی افرا صاحب پست خطا می کنند ایا انها گزینش ندارند شرایط سخت فقط برای مردم عادی وجود دارد

ایرانی۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۷:۵۱

علاوه بر ایشان باید کسانی را که وی را بدون تجربه به بانک مرکزی تحمیل کردند هم دستگیر شوند. یقینا پشت پرده ای داشته است!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۷:۳۵

به کجا چنین شتابان !

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۷:۳۳

ناخونک زدن به دلارهای تازه چاپ شده

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۶:۴۸

این دستگیری های صوری فقط جهت فریب افکار عمومی هستش وبس

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۶:۲۰

فامیل بازار.

کوروش۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۲:۴۵

پس اوضاع از این قراره

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۲:۴۰

واقعا جای تاسفه

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۲:۱۰

اینجور مشاغل و پست ها در اغلب کشورها به افراد دنیادیده و بسیار متخصص و البته مسن سپرده میشود

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۱:۰۵

وای یک ژن خوب رفت!! چرا آخه؟!!!

اخگر۱۳۹۷/۰۵/۱۵ ۰۰:۵۹

با بگیر بگیر ،دارند شیره سر مردم میمالند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.