آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
1بازدید

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح:

سپاه به مسائل سیاسی ورود نکرده است

سخنگوی ارشد ستاد کل نیروهای مسلح گفت: سپاه به مسائل سیاسی ورود پیدا نکرده است و دارد به وظایف قانونی خودش می‌پردازد، اما به عنوان یکی از ارکان قدرت نظام، باید دشمنان در مواقع خاص بدانند که ایران چه مواضعی دارد.

به گزارش ایسنا، سردار ابوالفضل شکارچی در حاشیه مراسم گرامیداشت سرلشگر خلبان شهید عباس بابایی در جمع خبرنگاران با تاکید بر این‌که ایران ضامن امنیت تنگه هرمز است، گفت: کسی جز ایران نمی‌تواند درباره امنیت تنگه هرمز صحبت کند و اگر کاری در منطقه خلیج فارس انجام می‌دهیم به دلیل برقراری امنیت در آنجا است.

وی در پاسخ به سوالی درباره ورود سپاه به مسائل سیاسی گفت: اصلا سپاه به مسائل سیاسی ورود پیدا نکرده است و دارد به وظایف قانونی خودش می‌پردازد، اما به عنوان یکی از ارکان قدرت نظام، باید دشمنان در مواقع خاص بدانند که ایران چه مواضعی دارد.

شکارچی یادآور شد: به دلیل همین مواضع قدرتمندانه است که دشمن از ما وحشت دارد. دشمنان قدرت ما را خوب شناخته‌اند و بیش از آنچه که امروز حرف می‌زنند یا اظهارنظر می‌کنند از قدرت ما مطلع هستند.

سخنگوی ارشد ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مواضع سپاه و کل نیروهای مسلح در موضع خوبی قرار گرفته است. ای کاش سیاسیون بفهمند و ای کاش به قدرت ارزشمند این نظام اعتماد داشته باشند و گردنشان را در مقابل دشمنان خم نکنند. طبیعی است برخی از عناصر سیاسی می‌خواهند گردنشان را، گردن مردم را مقابل دشمنان کج کنند. طبیعی است که کسی اجازه این کار را نخواهد داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.