رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
6بازدید
۰

درباره خسارات جانبی وارده به یک اتوبوس در صعده تحقیق می کنیم!

ائتلاف سعودی بدون اشاره به شهادت ده ها تن در جریان جنایت جنگی این ائتلاف علیه یک اتوبوس حامل دانش آموزان در استان صعده اعلام کرد که درباره خسارات وارده به این اتوبوس تحقیق می کند!

ائتلاف سعودی بدون اشاره به شهادت ده ها تن در جریان جنایت جنگی این ائتلاف علیه یک اتوبوس حامل دانش آموزان در استان صعده اعلام کرد که درباره خسارات وارده به این اتوبوس تحقیق می کند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، در بیانیه ائتلاف متجاوز سعودی که از سوی شبکه العربیه منتشر شد آمده است که این «ائتلاف تحقیقاتی را در خصوص خسارات ناخواسته و جانبی! وارده به اتوبوس حامل دانش آموزان در استان صعده انجام می دهد».

ائتلاف سعودی مدعی است که در جریان حملات هوایی خود علیه استان صعده، تجهیزات نظامی انصارالله را هدف قرار گرفته است.

در بیانیه ائتلاف عربستان آمده است: ما درباره هرموضوعی که باعث به وجود آمدن ادعاهایی شود تحقیق کرده و از مسئولان آن بازخواست می کنیم.

این در حالیست که در حمله ائتلاف سعودی به یک اتوبوس حامل دانش آموز ده ها تن کشته و مجروح شدند. این جنایت جنگی به قدری وحشیانه بود که انتقاد اکثریت نهادها و کشورهای جهان را برانگیخت به طوریکه سازمان ملل خواهان تحقیقات فوری و مستقل در خصوص آن شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.