آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

ملانیا ترامپ به تنهایی به آفریقا می‌رود

کاخ سفید اعلام کرد، بانوی اول آمریکا در سال جاری میلادی به تنهایی سفری به قاره آفریقا خواهد داشت.

کاخ سفید اعلام کرد، بانوی اول آمریکا در سال جاری میلادی به تنهایی سفری به قاره آفریقا خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، کاخ سفید با اشاره به اینکه ملانیا ترامپ، همسر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و بانوی اول این کشور در سال جاری میلادی به تنهایی سفری به قاره آفریقا خواهد داشت، اعلام کرد که طی چند هفته آتی تاریخ دقیق این سفر و مقصدهای سفر وی به آفریقا مشخص خواهد شد.

بانوی اول آمریکا در این رابطه اظهار داشت: این اولین باری خواهد بود که به آفریقا سفر می‌کنم و من مشتاق آشنایی با مسائل مربوط به کودکان در تمامی مناطق این قاره و همزمان آشنایی با فرهنگ و تاریخ غنی آن هستم.

پیش از این نیز ملانیا ترامپ که در سفرهای متعدد خارجی همسرش را همراهی کرده است، یک بار نیز به تنهایی سفری رسمی به کانادا داشت.

خبرگزاری فرانسه از ملانیا ترامپ نقل کرد: به دنبال تمرکز بر فعالیت‌های انسان‌دوستانه و برنامه‌های موفق توسعه‌ای هستم که در بسیاری از کشورهای آفریقایی در دست اجرا هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.