آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

فردا: معلم زبان خصوصی مشایی، معاون شد!

با دستور رئیس سازمان میراث فرهنگی، آزاده اردکانی معلم زبان خصوصی او به عنوان معاون جدید رئیس موزه ملی ایران منصوب شد.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی « فردا» آزاده اردکانی معلم زبان خصوصی حمید بقایی رئیس سازمان میراث فرهنگی در حالی به عنوان معاون موزه ملي منصوب شد که پیش از این مسئولیت های دیگری همچون، مسئول سایت میراث آریا(chtn) و نشریه داخلی سازمان میراث فرهنگی(پارسه) را برعهده داشته است.

اردكاني که در زمان ریاست اسفندیار رحیم مشایی بر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، به عنوان معلم زبان خصوصی وی و بقایی به کار گرفته شده بود، در حالی به این سمت منصوب شده كه هيچ گونه سابقه اي درحوزه ميراث فرهنگي ندارد.

اردکانی در موزه ملی ایران جانشین مصطفی میرزاخانی شده که در کارنامه کاری خود 28 سال سابقه مسئولیت های مختلف دولتی از جمله مدیرروابط عمومی سازمان صنایع دستی قبل از ادغام در سازمان میراث فرهنگی، مدیر روابط عمومی شرکت دخانیات، قائم مقام روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی را دارد و از کارشناسان برجسته صنایع دستی بویژه فرش است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.