آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

دست رد «بشار اسد» بر سینه «بن سلمان»

دست رد «بشار اسد» بر سینه «بن سلمان»

یکی از نمایندگان حزب الله در پارلمان لبنان از مخالفت رئیس جمهور سوریه با پیشنهاد ولیعهد عربستان مبنی بر قدرت مادام العمر و بازسازی سوریه در مقابل قطع روابط با حزب الله و ایران خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از سومریه نیوز، نواف الموسوی یکی از نمایندگان فراکسیون حزب الله در پارلمان لبنان گفت: زمانیکه فرستاده محمد بن سلمان ولی عهد عربستان به دمشق سفر کرده وبا بشار اسد رئیس جمهور سوریه دیدار کرد پیشنهاد وسوسه انگیزی را به وی ارائه داد.

الموسوی تاکید کرد: بر اساس این پیشنهاد که در واقع از سوی بن سلمان مطرح می‌شد اسد می توانست به صورت مادام العمر در قدرت بماند و نیازی به تحقق اصلاحات سیاسی و قانونی در سوریه نبود.

وی افزود: عربستان متعهد میشد که تمام نقاط کشور سوریه را بازسازی کند اما در مقابل اسد باید روابط خود را به صورت کامل با حزب الله و ایران قطع می کرد.

الموسوی تاکید کرد: این پیشنهاد دست کم سه ماه پیش به اسد داده شد. بشار اسد با این پیشنهاد بن سلمان مخالفت کرده و این پرونده را بست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.