آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

سپر دریایی روسیه برای حفاظت از سوریه

نیروی دریایی روسیه بزرگترین نیروی ضربتی خود را بعد از حضورش در سوریه در سپتامبر ۲۰۱۵ به دریای مدیترانه اعزام کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این نیروی ضربتی شامل ۱۰ کشتی جنگی و دو زیردریایی است.

روزنامه روسی ایزوستیا درباره اعزام بزرگترین نیروی ضربتی روسیه از زمان حضور این کشور در سوریه در سپتامبر ۲۰۱۵ نوشت: بیشتر کشتی‌های اعزام شده مجهز به موشک‌های کروز "کالیبر" هستند.

برخی از این کشتی‌های جنگی در طول مسیر به این نیروی ضربتی ملحق خواهند شد.

کارشناسان نظامی اعلام کردند: این نیروی ضربتی در حمایت از ارتش سوریه در استان ادلب اعزام شده است.

طی روزهای گذشته وزارت دفاع روسیه بارها اعلام کرد، افراد مسلح در استان ادلب که ۷۰ درصد آن در دست گروه‌های شورشی غیرقانونی است با عناصر سازمان "کلاه سفیدها" و سازمان اطلاعات انگلیس برای یک اقدام تحریک‌آمیز شیمیایی با هدف متهم کردن دمشق به انجام حمله با مواد سمی دست به کار شده‌اند.

به گفته وزارت دفاع روسیه این حادثه بهانه دست آمریکا،‌ انگلیس، فرانسه خواهد داد تا به سوریه حمله کنند.

همچنین وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: آمریکا اخیرا گروهی از نیروهای ضربتی خود را در آب‌های دریای مدیترانه برای انجام حمله موشکی به سوریه تقویت کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.