رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
4بازدید
۰

ياوري: قطبي پس از بازگشت از هلند از مربيان ايراني عذر‌خواهي مي‌كند

حاج‌ باقر با من تماس گرفت و گفت اين مسئله را ادامه ندهم و افشين قطبي به محض بازگشت از آمستردام هلند از مربيان ايراني عذر خواهي مي‌كند. با كفاشيان و تاج هم كه صحبت كردم آنها نيز همين حرف را زدند و قرار شد بعد از بازگشت قطبي او از مربيان ايراني اعاده حرمت كند.

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: آن طور كه كفاشيان و تاج به من گفته‌اند قطبي پس از بازگشت از هلند از مربيان ايراني عذرخواهي خواهد كرد.

محمود ياوري در گفت و گو با فارس در مورد اينكه در جلسه‌هاي كميته فني فدراسيون شركت مي‌كند يا خير؛ عنوان كرد: همانطور كه در گذشته هم گفتم بايد از مربيان ايراني اعاده حرمت شود. در آن صورت خوشحال خواهم شد كه بتوانم با حضورم در كميته فني به رشد و پيشرفت فوتبال كمك كنم؛ البته اگر حضورم در اين كميته مفيد باشد.

وي ادامه داد: افشين قطبي در برنامه زنده تلويزيوني به مربيان ايراني بي‌حرمتي كرد. با اين حال من به او كاري ندارم و از فدراسيون مي‌خواهم از مربيان ايراني اعاده حرمت كند.

سرمربي شاهين بوشهر با اشاره به تماس مدير برنامه‌هاي افشين قطبي گفت: حاج‌ باقر با من تماس گرفت و گفت اين مسئله را ادامه ندهم و افشين قطبي به محض بازگشت از آمستردام هلند از مربيان ايراني عذر خواهي مي‌كند. با كفاشيان و تاج هم كه صحبت كردم آنها نيز همين حرف را زدند و قرار شد بعد از بازگشت قطبي او از مربيان ايراني اعاده حرمت كند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.