آخرین خبرنفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز به مین دریایی برخورد کرد
1بازدید
۰

واکنش مقتدی صدر درباره حمله به کنسولگری ایران

رئیس ائتلاف السائرون خواستار برخورد فوری با عاملان حمله و آتش زدن ساختمان کنسولگری ایران و امکان عمومی و دولتی در بصره شد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مقتدی صدر خواستار برخورد فوری با عاملان حمله به کنسولگری ایران شد.

به گزارش شبکه خبر رهبر جریان صدر و رئیس ائتلاف السائرون خواستار برخورد فوری با عاملان حمله و آتش زدن ساختمان کنسولگری ایران و امکان عمومی و دولتی در بصره شد. صدر همچنین افزود مقصران و عاملان این اعمال تخریبی هر که باشند باید با آنها فوری برخورد شود.

معاون رئیس نیروهای مردمی عراق هم گفت: آنچه که در اوضاع آشفته در بصره رخ داد از سوی کنسولگری آمریکا در این شهر مدیریت می شود. ابو مهدی المهندس افزود: مدارکی را به دادگاه ارائه خواهیم داد ، که دخالت کنسولگری آمریکایی را در اتفاقات بصره ثابت می کند .

با حاکم شدن آرامش در بصره و فروکش کردن ناآرامی‌ها در این شهر، مقامات عراقی قانون «منع آمد و شد» را لغو کردند.ناآرامی‌ها در بصره با اعتراض به وضع نامناسب خدمات در این شهر از سه‌شنبه هفته گذشته آغاز و در روزهای اخیر به خشونت کشیده شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.