دوشاب پزی در هرمزگان

در پایان فصل برداشت خرما نخل داران خرمای مازاد خود را پخته و از آن دوشاب می‌گیرند. دوشاب خرما فرآورده‌ای است که علاوه بر افزودن آن به خرما‌هایی که شیره زیادی ندارد مصارف متعدد خوراکی دیگری از جمله استفاده در شیرینی‌های سنتی دارد. برای تهیه دوشاب ابتدا خرما را در آب ریخته و می‌جوشانند، سپس محصول را در کیسه‌های مخصوص می‌ریزند تا دوشاب رقیق شده آن جدا شود. در پایان دوشاب‌های رقیق را در سینی می‌ریزند و چند روز در آفتاب قرار می‌دهند تا غلیط شود
کد خبر: ۸۳۲۶۳۸
|
۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۴ 10 September 2018
|
16669 بازدید
|
۸
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
سبیل مصنوعی چرا گذاشتند ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
زحمت زیاد برای یه لقمه حداقلی حلال
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
کاش کمی بهداشتی تر بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
چقدر بهداشتی واقعا!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
خدا بركت بده
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
كاملا بهداشتي!!!!راستي چرا مردم اون خطه به مسئولين اجازه نميدن صنايع تبديلي ايجا كنند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
چقدر هم که بهداشتین
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
زنان چرا سبیل گذاشتن ادم میترسه
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟