رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
2بازدید
۰

شورای امنیت سه شنبه نتایج نشست 3جانبه تهران درباره ادلب را بررسی می‌کند

اعضای شورای امنیت سازمان ملل روزسه شنبه درباره نتایج نشست سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه در تهران رایزنی می‌کنند.

اعضای شورای امنیت سازمان ملل روزسه شنبه درباره نتایج نشست سه جانبه ایران، روسیه و ترکیه در تهران رایزنی می‌کنند.

به گزارش فارس به نقل از دیلی صباح، دیپلماتهای سازمان ملل می‌گویند که شورای امنیت روز سه شنبه ساعت 11 صبح به وقت نیویورک در نشستی نتایج نشست سه جانبه تهران درباره اوضاع ادلب را بررسی خواهند کرد.

نشست سه جانبه تهران روز جمعه با حضور ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه و حسن روحانی رئیس جمهوری ایران برگزار شد.

طرفین ضمن دیدارهای دوجانبه و سپس در یک نشست مشترک شرایط و تحولات و آینده استان ادلب را مورد رایزنی و ارزیابی قرار دادند.

در نشست قبلی شورای امنیت درباره اوضاع ادلب، واسیلی نبنزیا نماینده مسکو از حملات ارتش سوریه و روسیه علیه تروریستها در ادلب، که آخرین پایگاه آنها در سوریه محسوب میشود، دفاع کرد.

با این حال بعضی از اعضای شورای امنیت از جمله آمریکا به بهانه حمایت از غیرنظامیان با این حملات مخالفت کرده بودند.

دفتر نماینده دائم روسیه در سازمان ملل به خبرگزاری فرانسه گفته است که در نشست علنی روز سه شنبه جزئیات و نتایج نشست تهران به دیگر اعضای این شورا ارائه خواهد شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.