آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

بازتاب

ادعای تازه وزیر برای فروش پرسپولیس و استقلال

قانون شامل حال من نمی شود و به رغم اینکه خیلی ها دوست دارند و منتظر بازنشستگی من هستند ولی ان‌شاءالله با قدرت کار واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را ادامه خواهم داد.

میر علی اشرف پوری حسینی گفت: منتظر مصوبه هیات وزیران برای شروع روند خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس هستیم.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، میر علی اشرف پوری حسینی رییس سازمان خصوصی درباره آخرین اخبار مربوط به خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت : خوشبختانه آقای سلطانی فر به جد پیگیر خصوصی سازی دوباشگاه است و با نامه ای که به درخواست وزیر ورزش و جوانان برای شروع مجدد روند خصوصی سازی این دو تیم از سوی آقای اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد و امور دارایی به دولت رفته است ، منتظر مصوبه هیات وزیران برای شروع روند واگذاری استقلال و پرسپولیس هستیم.

رییس سازمان خصوصی ادامه داد : فکر می کنم ظرف دو هفته آینده ، هیات وزیران با شروع روند خصوصی سازی دو باشگاه موافقت کند و بلافاصله در آن زمان شرایط و نحوه کار را خواهیم گفت. پوری حسینی درباره قانون بازنشستگان و اینکه شامل او هم می شود یا خیر؟ گفت : متاسفانه این قانون شامل حال من نمی شود و به رغم اینکه خیلی ها دوست دارند و منتظر بازنشستگی من هستند ولی ان‌شاءالله با قدرت کار واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را ادامه خواهم داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.