آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

پلیس، مائوئیست‌ها را عامل ترور ۲ مقام هندی می‌داند

پلیس هند امروز یکشنبه شبه‌نظامیان مائوئیست را به ترور یک قانونگذار کنونی و یک قانونگذار سابق هندی در جریان حمله به خودروی حامل آنها متهم کرد.

پلیس هند امروز یکشنبه شبه‌نظامیان مائوئیست را به ترور یک قانونگذار کنونی و یک قانونگذار سابق هندی در جریان حمله به خودروی حامل آنها متهم کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، کیداری ساروسوارا رائو، عضو حزب حاکم هند از ایالت آندرا پرادش در شهر ساحلی ویساکاپاتنام به ضرب گلوله کشته شد و پلیس آن را یک حمله هدفمند برای از پای درآوردن این قانونگذار توصیف کرد.

اس سوما، یک قانونگذار سابق هندی هم که رائو را همراهی می‌کرد، در همین حمله که شبه‌نظامیان مائوئیست مقصر آن دانسته می‌شوند، کشته شدند. این گروه در مرکز و شرق هند فعال است. به گفته پلیس، رائو در لیست اهداف مائوئیست‌ها قرار داشت و حدود ۳۰ شبه‌نظامی در کمین او بودند و با حمله ناگهانی هرگونه فرصت واکنش را از آنها گرفتند.  

پس از سال‌ها، این اولین حمله در ایالت آندرا پرادش است که زمانی مخفیگاه شبه‌نظامیانی محسوب می‌شد که برای حق زمین قبایل محلی مبارزه می‌کردند. مائوئیست‌ها هنوز در مرکز و شرق هند موسوم به کوریدور قرمز فعالیت داشتند. فعالیت‌های آنها پنج دهه پیش از ایالت بنگال غربی آغاز شد و از آن زمان، حدود ۱۰ هزار تن کشته شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.