آخرین خبریمن: پاسخ شدید به جنایات عربستان در راه است
0بازدید

اعدام متجاوز به عنف در همدان

حکم اعدام «رامین مجیدی‌فر» به اتهام تجاوز به عنف پس از تایید، با حضور نماینده دستگاه قضایی در شهر همدان اجرا شد.

به گزارش عصر ایرانیان، متهم که در تاریخ 8 مرداد ماه سال جاری در شهر همدان به جرم شرب خمر و تجاوز به عنف توسط پلیس آگاهی دستگیر شده بود، بعد از طی مراحل قضایی به جرم 10 مورد تجاوز به عنف و آدم‌ربایی محاکمه و به اعدام محکوم شد.

نامبرده به بیش از 40 مورد ارتباط نامشروع طی ماه‌های گذشته با دختران و زنان متأهل که عموماً به اجبار بوده، اعتراف کرده است.وی با کارگذاری دوربین مخفی، تصاویر و فیلم‌هایی از این تجاوزها تهیه و نگهداری کرده که از آنها برای تهدید دختران استفاده می‌کرد.

گفتنی است که طی روزهای گذشته، رسانه‌های بیگانه بدون اشاره به سوابق شخصیتی و جنبه‌های مجرمیت نامبرده، در خبری مشترک مدعی «قتل یک شهروند کرد در همدان» شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

آرش۱۳۹۸/۰۲/۰۱ ۱۸:۵۵

تو همدان نبود

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۱۸ ۱۲:۲۹

اعدام

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.