آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

افزایش مبادی ورود و خروج کشور برای اربعین

فرمانده نیروی انتظامی گفت: امسال مبادی ورودی و خروجی کشور را افزایش داده‌ایم تا عبور و مرور با سرعت بیشتری انجام شود.

فرمانده نیروی انتظامی گفت: امسال مبادی ورودی و خروجی کشور را افزایش داده‌ایم تا عبور و مرور با سرعت بیشتری انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین اشتری عصر امروز در حاشیه مراسم ختم مادر برادران اسماعیلی، با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی پیرامون تمهیدات ناجا برای مراسم اربعین حسینی اظهار داشت: نیروی انتظامی از ماه‌های گذشته خود را برای این مراسم آغاز کرده است.

وی افزود: اقداماتی در جهت تسهیل عبور و مرور، امنیت زائران و ورود و خروج از مرزها صورت گرفته که در همین زمینه، امسال مبادی ورودی و خروجی را افزایش داده‌ایم تا عبور و مرور با سرعت بیشتری انجام شود.

اشتری در پاسخ به سوالی درباره اینکه زائران از کدام مرزها امکان خروج دارند، تصریح کرد: زائران می‌توانند از سه مرز مهران، شلمچه و چذابه به سوی عتبات عالیات حرکت کنند.

فرمانده ناجا در پایان تاکید کرد: مردم از نظر امنیت هیچ نگرانی نداشته باشند و به توصیه های نیروی انتظامی توجه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.