آخرین خبرایهود باراک: نتانیاهو به دنبال جنگ با ایران است
0بازدید

نجف و کربلا یک هفته تعطیل می‌شوند

شورای استان نجف از تعطیلی یک هفته‌ای استان به مناسبت اربعین حسینی و حضور زائران خبر داد و مراکز خدماتی و امنیتی را از این تصمیم مستثنی اعلام کرد.

شورای استان نجف از تعطیلی یک هفته‌ای استان به مناسبت اربعین حسینی و حضور زائران خبر داد و مراکز خدماتی و امنیتی را از این تصمیم مستثنی اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، شورای استان نجف در بیانه‌ای تأکید کرد: تعطیلی در این استان به مناسبت زیارت اربعین حسینی از روز چهارشنبه این هفته (۲ آبان) آغاز خواهد شد و تا چهارشنبه هفته آینده (۹ آبان) ادامه دارد که سازمان‌های خدماتی و امنیتی از این تعطیلات مستثنی است.

شورای استان کربلا در عراق نیز مدت و زمان تعطیلی به مناسبت زیارت اربعین حسینی را مشخص و اعلام کرد: از روز سه‌شنبه ۱۳ صفر (۱ آبان) تا پایان زیارت اربعین حسینی کربلا تعطیل است.

پیاده‌روی اربعین آغاز شده و درحال حاضر ده‌ها هزار زائر از عراق و سایر کشورهای شیعی برای حضور در مراسم سوگواری امام حسین (ع) به مناسبت چهلمین روز شهادت ایشان، درحال حرکت به سمت شهرهای نجف و کربلا هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.