آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
0بازدید

عامل حمله به کنیسه پیتسبرگ اعدام می شود

عامل حمله به کنیسه پیتسبرگ اعدام می شود

وزیر دادگستری آمریکا گفت که اتهام هایی علیه عامل حمله به کنیسه پیتسبرگ مطرح شده که احتمالا به اعدام وی منجر می شود.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، جف سشنز وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا گفت که عامل حمله پیتسبرگ به نفرت مذهبی و دیگر جرم ها متهم شده و احتمالا با مجازات اعدام روبه رو می شود.

سشنز در این بیانیه افزود: نفرت و خشونت بر مبنای مذهب هیچ جایی در آمریکا ندارد و این گونه جرم ها شرم آور و عمیقا در تناقض با ارزش های این کشور است.

پیشتر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا این حمله را مرتبط با «یهودستیزی» دانسته و خواستار مجازات اعدام برای عامل این حمله و حادثه های مشابه شد.

ترامپ این حمله را بی ارتباط با قوانین حمل سلاح دانست و گفت که اگر این کنیسه محافظان مسلح داشت چنین اتفاقی روی نمی داد.

شب گذشته فردی مسلح به نام «رابرت باورز» به یهودیان در حال عبادت در کنیسه ای در شهر پیتسبرگ در ایالت پنسیلوانیای آمریکا حمله کرده و 11 نفر را کشت.

در این حمله 6 نفر از جمله 3 مامور پلیس نیز زخمی شدند و باورز پس از مجروح شدن در درگیری با پلیس تسلیم شد.
خشونت های مسلحانه در آمریکا سالانه جان هزاران نفر را می گیرد و بخش قابل توجهی از مردم این کشور دلیل این حوادث را آزادی حمل سلاح می دانند.

بسیاری از مردم و سیاستمداران آمریکایی خواستار ممنوعیت حمل سلاح در این کشور هستند.

ترامپ که بخشی از هزینه های ستاد تبلیغاتی خود را از انجمن های حامی آزادی اسلحه گرفته، حامی سرسخت متمم دوم قانون اساسی آمریکا است که حمل سلاح را آزاد می کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۶ ۱۱:۰۶

سشنز در این بیانیه افزود: نفرت و خشونت بر مبنای مذهب هیچ جایی در آمریکا ندارد و این گونه جرم ها شرم آور و عمیقا در تناقض با ارزش های این کشور است.

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۶ ۱۱:۰۵

اون وقت بعضی افراد بی سواد تحت القای همین اربابای غربی شون حکم اعدام که حکم الهی است رو غیر قانونی میدونند حالا باید پرسید نظر شون درباره این حکم اربابشون چیه

ایرانی۱۳۹۷/۰۸/۰۶ ۰۸:۵۰

آیا اگر یک نفر در آمریکا به مسلما نان حمله می کرد اعدام می شد؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۶ ۰۸:۰۸

اره اونی که به مسجد حمله کرد هم اعدام میشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.