آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
2بازدید

گلایه رضا رشیدپور از عادل فردوسی‌پور

رضا رشیدپور از عادل فردوسی پور بابت طرح دوباره سوتفاهم‌ها و گلایه‌ها در برنامه امروز «حالا خورشید» گلایه کرد.

به گزارش خبرآنلاین، رضا رشیدپور که امروز (یکشنبه ششم آبان) در برنامه «حالا خورشید» میزبان علی فروغی مدیر شبکه سه سیما بود، در واکنش به اتفاقات این برنامه در اینستاگرام نوشت: «برنامه نود و عادل فردوسی‌پور عزیز و مخاطبان گرانمایه‌اش آنقدر برایم اهمیت داشت که تمام اندک توانم را به کار بگیرم تا این ماجرا به خوبی تمام شود.

علیرغم اینکه دوشنبه شب مشغول ضبط یک بخش جدید برای برنامه بودم و متوجه پخش نشدن نود نشدم اما پس از اطلاع در اولین ساعات بامداد با جناب فروغی تماس گرفتم و به ایشان عرض کردم که شفاف سازی کنند و توقع نداشته باشند که «حالا خورشید» وارد موضع‌گیری یک طرفه در حمایت از تصمیم شبکه بشود.

در گفتگوی امروز هم تلاش کردم که سوتفاهم بوجود آمده به نحو مناسبی حل شود. مدیر محترم شبکه هم اعلام کردند که نود ادامه پیدا می کند و خوشبختانه اصرار من برای پخش ویژه برنامه نود برای بازی پرسپولیس و قبل از شنبه آینده را هم پذیرفتند. چون بنا بود به دلیل تقارن با عزاداری اربعین این هفته هم نود نداشته باشیم.

ای کاش عادل هم در پایان به اختلاف ها و سوتفاهم ها تاکید نمی کرد. من همه تلاشم را کردم.»

گلایه رضا رشیدپور از عادل فردوسی‌پور

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

آدم خوبه۱۳۹۷/۰۸/۰۷ ۱۱:۱۹

متاسفانه غرور و تکبر عادل فردوسی پور رو فراگرفته لازم بود یک گوشمالی بشه.

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۷ ۰۸:۱۵

تو اجازه گرفتي از فروغي كه توئيت كني آقا پسر حرف گوش كن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فرید۱۳۹۷/۰۸/۰۷ ۰۸:۱۲

بیچاره عادل مگه چی گفت ؟!!
خط قرمز را هم که رعایت کرد !!!!
اکثر مسئولین اجرائی دستگاه ها خصوصا سیما میلی عمل می کنند و به خواسته های مخاطبین عموما اهمیتی نمی دهند و بعد انتظار دارند مشتری ماهواره ها کم شوند !!!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۶ ۲۲:۵۵

این کجاش گلایه بود
چرا خبر را عوضی منعکس می کنید!؟
لطف کنید دوباره فیلم رشیدپور دوباره ببینید

حمید رضا۱۳۹۷/۰۸/۰۶ ۲۲:۱۸

ای جونم عادل
آقای رشیدپور نون به نرخ روز خوری هم حدی داره

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۶ ۲۰:۳۷

درود بر آقای رشیدپور که انسانی فرزانه وفهمیده هستند

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۶ ۱۸:۱۲

هر روز افراطی تر از دیروز واقعا ایران داره به کجا میره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.