پخت نان تموشی در جزیره هرمز

کد خبر: ۸۴۸۵۵۲
|
۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۹ 03 November 2018
|
64685 بازدید
|
۶

پخت نان تموشی در زمان های قدیم در هرمزگان و جزیره هرمز رایج بوده و اغلب از آرد گندم مرغوب تهیه و تولید می شود و زنان این جزیره در کنار سایر فعالیت های روزانه خود اقدام به پخت این نوع نان سنتی می کنند.

به گزارش ایرنا، با وجود صنعتی شدن تولید نان، تهیه نان سنتی تموشی به شیوه سنتی و بومی در برخی از نقاط استان هرمزگان همچنان صورت می گیرد.

برای پختن این نان، ابتدا خوب تابه را داغ می کنند و بعد آرد را با آب مخلوط کرده و تکه ای از خمیر درست شده را با دست برمی دارند و لایه نازکی روی تابه پهن می کنند. روی نان تخم مرغ، سوراغ و مهیاوه می ریزند و گاهی نیز با پنیر تزیین می کنند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
شبیه نان تموجان شمال است
ناشناس
|
Iraq
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
به به
ناشناس
|
United States of America
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
این نان در منطقه وسیعی ازجنوب فارس لارستان و خودمونی به نام لیتک نامیده می شود
طلبه نو اندیش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
صد درصد خوشمزه است
هادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۳
این نوع نان در بیشتر مناطق جنوب کشور پخته میشه و وجه مشترک همه‌ی اونها، اون مایع قهوه ای رنگ هست که بهش «مَهویه» میگن که از یک نوع ماهی ریز و خشک به همراه خردل و نمک تهیه میشه.
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۳
ایران بینهایت جاذبه گردشگری دارد
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟