آخرین خبریمن: پاسخ شدید به جنایات عربستان در راه است
0بازدید

ترافیک سنگین در هراز و چالوس

رئیس مرکز کنترل ترافیک و راهور ناجا ضمن تشریح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور، گفت: در مسیر جنوب به شمال محور‌های هراز و کرج - چالوس ترافیک سنگین گزارش شده است.

رئیس مرکز کنترل ترافیک و راهور ناجا ضمن تشریح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور، گفت: در مسیر جنوب به شمال محور‌های هراز و کرج - چالوس ترافیک سنگین گزارش شده است.

سرهنگ نادر رحمانی در گفتگو با ایسنا، درباره شرایط جوی جاده‌های کشور تا ساعت ۱۵، شانزدهم آبان ماه، گفت: برابر آخرین گزارش‌های دریافتی بارش باران در اکثر محور‌های استان خراسان شمالی، محور هراز- محدوده امام زاده هاشم (ع)، محور‌های چناران-مشهد و کلات-مشهد در استان خراسان رضوی گزارش شده است. همچنین شاهد بروز مه‌گرفتگی همراه با کاهش دید در ارتفاعات محور‌های هراز و فیروزکوه و محور بجنورد-اسفراین در استان خراسان شمالی هستیم.

رحمانی درباره وضعیت ترافیکی راه‌های کشور نیز گفت: مسیر جنوب به شمال محور هراز در محدوده‌های پیست آبعلی، امامزاده هاشم (ع) و سه راهی لاسم ترافیک سنگین و در طول محور، نیمه سنگین گزارش شده است. در مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس در محدوده‌های بیلقان، کیلومتر چهار آدران و سد کرج نیز ترافیک سنگین و در طول محور پرحجم و روان است.

رئیس مرکز کنترل ترافیک و راهور ناجا ادامه داد: ترافیک در باند شمالی آزادراه کرج - قزوین در محدوده پل فردیس تا مهرشهر نیز نیمه سنگین بوده و در مسیر جنوب به شمال محور قزوین - رشت در محدوده‌های لوشان، رودبار و منجیل سنگین گزارش شده است. همچنین طول مسیر آزادراه تهران - قم دارای ترافیکی پرحجم و روان بوده و در مسیر جنوب به شمال محور فیروزکوه در محدوده تونل شیرگاه نیز ترافیکی نیمه سنگین را شاهدیم.

وی گفت: سایر محور‌های مواصلاتی کشور هم از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.