آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
3بازدید

سفارت هلند در پاکستان تعطیل شد

سفارت هلند در پاکستان به علت تهدیدهای امنیتی تعطیل شد و تمام درخواست‌های صدور ویزا برای سفر به این کشور به حالت تعلیق درآمد.

سفارت هلند در پاکستان به علت تهدیدهای امنیتی تعطیل شد و تمام درخواست‌های صدور ویزا برای سفر به این کشور به حالت تعلیق درآمد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد، سفارت هلند در پاکستان به علت تهدیدهای امنیتی تعطیل شد و تمام درخواست‌های صدور ویزا برای سفر به این کشور به حالت تعلیق درآمد.

بعد از صدور رأی دادگاه عالی پاکستان درباره تبرئه «آسیه بی بی» زن مسیحی که متهم به توهین به پیامبر بود قرار شد وی به هلند فرستاده شود.

وکیل آسیه بی بی به خاطر اعتراض به آزادی وی و ترس از کشته شدن توسط مخالفان به خارج از پاکستان گریخته است.

از سوی دیگر «خرت ویلدرز» نماینده تندور و افراطی پارلمان هلند به دنبال برگزاری یک نمایشگاه کاریکاتور توهین آمیز به پیامبر گرامی اسلام بود که این موضوع نیز خشم مردم پاکستان را نسبت به این کشور برانگیخت.

در حال حاضر سفارت هلند در پاکستان به خاطر آزادی زن مسیحی و توهین به پیامبر توسط این کشور با تهدیدهای امنیتی مواجه است به همین دلیل تعطیل شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.