آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
1بازدید

عملیات انتحاری یک زن در چچن روسیه

وزارت کشور روسیه از وقوع یک عملیات انتحاری در مرکز جمهوری خودمختار چچن خبر داد.

به گزارش فارس، رسانه‌‌های روسی شنبه عصر از وقوع یک عملیات انتحاری در «گروزنی» واقع در جنوب روسیه خبر دادند.

خبرگزاری «اسپوتینک» به نقل از وزارت کشور روسیه نوشت که یک تروریست زن جوان مسلح به بمب عصر شنبه خود را در منطقه «استاراپرامیسلف» گروزنی، مرکز منطقه خودمختار چچن منفجر کرد.

پس از حادثه، وزارت کشور جمهوری خودمختار چچن اظهار داشت که در جریان این حادثه ماموران پلیس و غیرنظامیان هیچ آسیبی ندیده‌اند. به گزارش وزارت کشور روسیه این حادثه نزدیک یک مرکز پلیس در گروزنی رخ داد.

به نوشته اسپوتنیک، این حادثه ساعت 4 بعد از اظهر به وقت محلی رخ داد و پلیس اینک با حضور در محل حادثه در حال شناسایی عامل انفجاری و همکاران احتمالی اوست.خبرگزاری «اینترفکس» نیز در این زمینه با ذکر جزئیاتی نوشت که عامل انفجار چچنی نبوده است. هنوز هیچ گروهی مسئولیت این عملیات انتحاری را برعهده نگرفته است.

پلیس اعلام کرده که وضعیت این شهر اینک عادی است و تردد به طور روان در حال انجام است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.