آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

ابهامی که ضرورت دارد مسئولان درباره آن شفاف سازی کنند؛

چه بر سر اموال غیرمشروع دو مفسد اعدام شده آمده؟!

از جمله ابهاماتی که اعدام مظلومین (سلطان سکه) و محمد اسماعیل قاسمی (محمد سالم) به دنبال داشته و مورد توجه بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته و هنوز دست به دست می‌شود، فرجام اموال این دو مجرم است!

چه بر سر اموال غیرمشروع دو مفسد اعدام شده آمده؟!

به فاصله دو هفته از اعدام دو مفسد اقتصادی، همچنان برخی پرسش ها درباره این پرونده پاسخ نیافته است؛ پرسش ها و ابهاماتی که ضرورت دارد پاسخ داده شوند.

به گزارش «تابناک»؛ از جمله ابهاماتی که اعدام مظلومین (سلطان سکه) و محمد اسماعیل قاسمی (محمد سالم) به دنبال داشته و مورد توجه بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفته و هنوز دست به دست می‌شود، فرجام اموال این دو مجرم است.

صحبت درباره مقادیر هنگفتی سکه و دیگر اموال است که حکم پرونده حکایت از استحصال آن‌ها به شیوه‌های غیرمشروع و غیرقانونی دارد، اموالی که در سایه استحصال آن، به اقتصاد کشورمان ضربات مؤثری وارد آمده و سبب ساز تنش‌های فراوانی در جامعه شده است.

موضوعی قابل توجه که هنوز برخی با یادآوری ابعاد این اموال در خصوص آن سخن می‌گویند؛ اینکه پای چند هزار سکه در میان است که وزنشان چند تن می‌شود. چند هزار کیلو طلای ناب که با توجه به نرخ روز بازار، ثروت هنگفتی می‌شود که ظاهرا تنها گوشه‌ای از مایملک یکی از متهمان بوده است که از طریق غیرمشروع به دست آورده بود.

داستانی که برخی در آب و تاب دادن به آن از هیچ واقعیت و کذبی دریغ نمی‌کنند؛ از شاخ و برگ دادن به سابقه دستگیری وی در سال‌های گذشته تا پشت پرده‌هایی که گاه بی شباهت به افسانه هم نیستند؛ افسانه‌ای که برخی روایات‌ به باورپذیر شدنشان کمک کرده، از جمله آن روایت که می‌گویند وقتی مظلومین را دستگیر می‌کردند، گفت: «بگویید سلطان سکه را گرفته‌اید!»

مقدمه‌ای پر رنگ و لعاب که بعد از آن این ابهام مطرح می‌شود که تکلیف اموال این مجرمانِ مجازات شده چه شد؟ آیا اموال غیر مشروع ایشان به خزانه کشور و بیت المال بازگشت داده شد؟ اگر پاسخ مثبت است، چه میزان از آن و هدف از این کار چه خواهد بود و اگر نه، چه بر سر این ثروت آمده؟ آیا قرار است برای هدف خاصی صرف شود؟

سلسله ابهاماتی که بی شک مطلوب و مورد نظر مسئولان نیست، چون می‌دانیم سرعت عمل در رسیدگی به این پرونده و قاطعیت در صدور حکم و اجرای آن، اهداف مهمی داشته است. اهدافی مانند بازگشت آرامش به جامعه و هشدار دادن به همه آن‌هایی که در شرایط ملتهب این روز‌های بازار، سودجویی و بحران سازی می‌کنند.

رویکردی که می‌شود در راستای پیشگیری از وقوع جرم تعبیر و تفسیرش کرد و بر این اساس، عبرت آموزی در این پرونده، پررنگ جلوه می‌کند؛ پرونده‌ای که باید از دستاورد‌های آن در مقابل شائبه‌ها و شایعه‌ها مراقبت کرد و یکی از اقدام‌های کلیدی در این راستا، شفاف سازی در خصوص آن است.

ضرورتی که باید با وسواس و دقت مورد توجه مسئولان قرار گیرد تا اثربخشی لازم به دست آید. نگاهی که با توجه به طرح شائبه در خصوص فرجام ثروت ثبت و ضبط شده از این دو مفسد اقتصادی، باید با شفاف سازی در مسیر تحقق قرار گیرد.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۸ ۱۳:۰۵

این چه سوالی هست

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۸ ۰۲:۰۴

ضرر همه جانبه ملت کرد، سود بی حساب دولت برد.

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۷ ۰۹:۰۳

واقعاً ؟؟؟؟؟؟؟؟

پرویز۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۱۸:۱۱

اموال باید به کمیته امداد تحویل داده شود.و یا به بهزیستی.

کریم۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۱۶:۴۳

خودتان خوب میدانید الان کجاست ولی خودتان را بخواب زده اید؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۱۵:۰۷

خ ک مال خودش بوده

حقیقت یاب۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۱۴:۴۴

مگر اجازه ی دادگاه علنی را نگرفته بودند؟!!!

Allianz۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۱۲:۰۱

هر رمان تکلیف پولهای آزاد شده ایران توسط اوباما، پولهای مفاسدان اقتصادی دیگر و . . . دیگر نعلوم شد اینها هم معین و مشخص می شوند

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۱۱:۳۷

قطعا اموال اینها به بیت المال برنمی گرده ....

رضا۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۱۰:۴۵

ایا مسئولان اون بانکها و موسسات خصوصی یا خصولتی که پول مردم را نفله کردند و دولت مجبور شد از بیت المال جبران کند جرمشان کمتر از این ادم بود؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۹:۴۳

پول نداشتن بهترين جواب براى كسانى كه دنبال ٢٥٠ هزار سكه مصادره شده أصلا اين دوتا سرمايه نداشتن و السلام نامه تمام

مازیار۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۹:۴۰

اینهم مثل بقیه کارهاشون کلی این مسکوکات گره گشا بود

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۹:۲۶

اعدام این دو نفر مانند مرگ هاشمی رفسنجانی مشکوکه

Jack۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۹:۱۶

من الان برم 100 کیلو ماست بخرم مشروعه یا نامشروع؟؟؟!!!
لطفا تکلیف منو مشخص کنید!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۸:۵۴

پرونده موبایل فروشان ارز بگیر چی شد ؟؟

ایرانی۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۸:۳۹

چه کسی ازبانک مرکزی به اینها دلار میداده تا در بازار تزریق کنند؟ ...... این مهمترین سوال است!

میربلوکی۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۷:۲۶

دو نفر کارشناس که میتوانستند به عنوان مشاور حداقل به مسولین کمک کنند

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۷:۰۲

آمده سر سفره ی مردم هر روز سکه می خورند

علی۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۰:۴۷

اگه کسی جواب شما رادادوشما قانع شدی ماراهم خبر کن

هادی۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۰:۲۲

شفافیت گم شده

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۰:۲۲

تو فکر کردی تابناک خیلی مثلا زرنگی.

علی۱۳۹۷/۰۹/۰۶ ۰۰:۱۹

میگن کل خرید سکه توسط این فرد ۳۵۰۰۰ تا بوده که با احتساب ۸ گرم وزن هر سکه ، جمعا میشه ۲۸۰ کیلوگرم. حالا شما عدد چند تن و چند هزار کیلو و غیره را از کجا آوردید؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۵ ۲۳:۵۰

از جیب انها در امد ولی.....

سبوس برنج شمال۱۳۹۷/۰۹/۰۵ ۲۳:۳۶

کاش کسی میدونست قبر این مفسد کجاست









کسی آدرس قبرشو داره؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۵ ۲۳:۱۲

هپلی شد ؟ ،

firooz۱۳۹۷/۰۹/۰۵ ۲۳:۰۷

چقدر ساده اي برادر !!1

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۵ ۲۲:۴۹

مهمتر اینه که اموال مشخص بشه ،کجا هزینه شده

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۵ ۲۲:۳۹

احتمالا ایشان قبل از اعدام انرا به مردم مظلوم فلسطین و لبنان و سوریه و... بخشیدن

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۵ ۲۲:۳۲

علت فساد آن دونفر :
۱_ رانت
۲_. خلاء قانونی

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۵ ۲۲:۳۰

اگر قرار باشه سکه فروش و طلا فروش و ارز فروش را به خاطر عدم پرداخت مالیات یا خرید سکه و ارز و یا انتقال ان به خارج از کشور اعدام کنند با نهایت معذرت باید 90 درصد افراد شاغل در این بخش ها راه این دو را بپیمایند. حالا فروشندگان خودرو خارجی و لوازم خانگی خارجی و.. حتی اصناف درشت داخلی به کنار!

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۵ ۲۲:۲۸

مهم نیست چون قرار نیست سهمی از آن اموال به مردم برسه . همش میره تو جیب بعضی ها !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۹/۰۵ ۲۲:۲۳

بالا کشیده میشه اونم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.