آخرین خبراجرای ترانه عربی مشهور برای دایی و تهامی
1بازدید

گذشت قربانی اسیدپاشی از دیه

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: امروز در همایش استانی صبر گلستان، یکی از شاکیان که قربانی اسیدپاشی بود، از دیه یک میلیارد تومانی خود گذشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از دادگستری گلستان، هادی هاشمیان اظهار کرد: 7 سال پیش در جریان یک اختلاف خانوادگی، یک خانم جوان مورد اسیدپاشی قرار گرفت و از ناحیه دست و صورت و یک چشم آسیب دید.

وی افزود: خانم بهناز چوپانی امروز در حاشیه این همایش، بزرگوارانه و سخاوتمندانه از حق خود گذشت و همه یک میلیارد تومان مبلغ دیه را بخشید.

هاشمیان گفت: محکوم این پرونده نیز که از 7 سال پیش زندانی بود، آزاد شد.

به گفته وی امروز در حاشیه این مراسم 48 نفر از شاکیان که پرونده هایشان درباره نفقه، مهریه، دیه و قصاص بود، گذشت کردند. مجموع تخفیف و گذشت شاکیان 13 میلیارد تومان است.

نخستین همایش استانی صبر صبح امروز در زندان گرگان و با حضور خانواده های شاکیان و فعالان سازشی استان برگزار شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.