آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

استفاده از کتب کمک درسی در ابتدایی ممنوع است

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: استفاده از کتب کمک درسی و آموزشی با ابلاغ وزیر اموزش و پرورش در مدارس ابتدایی ممنوع است.

به گزارش تسنیم، رضوان حکیم زاده بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: علاوه بر این برگزاری هر نوع آزمونی با عنوان پیشرفت تحصیلی و یا تقویت مهارت‌های خاص نیز در دوره ابتدایی ممنوع است.

وی گفت: هدف اصلی تربیت در دوره ابتدایی پرورش مهارت‌ها، خلاقیت و قوه تفکر دانش آموزان است؛ از این رو تقلیل دادن تربیت به آمادگی برای آزمون‌های تستی ممنوع است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از ایجاد یک کارگروه برای نظارت بر ممنوعیت به کارگیری کتب کمک درسی در مدارس خبر داد و گفت: با توجه به تأکید وزیر آموزش و پرورش در هر استان معاونان آموزش ابتدایی با هدایت مدیران کل آموزش و پرورش، ممنوعیت استفاده از کتب مذکور را پیگیری می‌کنند.

حکیم زاده خاطرنشان کرد: اجرای این مهم در همه مدارس دولتی و غیردولتی ضروری بوده و همه مدارس باید تابع سیاست‌گذاری وزارت آموزش و پرورش معاون آموزش ابتدایی باشند.

وی با بیان اینکه مدارس دولتی ابتدایی بهترین کیفیت را دارند گفت: خوشبختانه در دوره ابتدایی شاهد تلاش همکاران در این مجموعه هستیم و از نظر کیفیت بهترین وضعیت وجود دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.