آخرین خبرعکس: برد یک بر صفر استقلال مقابل الشمال
3بازدید
۰

محدودیتی برای خریداران خارجی نفت در بورس انرژی نیست

محدودیتی برای خرید نفت از سوی خریداران داخلی و خارجی در بورس انرژی وجود ندارد گفت:محدودیتی برای خرید نفت از سوی خریداران داخلی و خارجی در بورس انرژی وجود ندارد.

شاپور محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره فروش نفت در بورس انرژی گفت:عرضه نفت خام در بورس انرژی کار صحیحی است و با توجه به حمایت کمیسیون اقتصادی و انرژی مجلس شورای اسلامی انجام این مهم تداوم خواهد یافت.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد:محوریت فروش نفت در بورس انرژی با وزارت نفت است و سازمان بورس مساعدت های لازم را انجام می دهد.

محمدی در ادامه گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت افزود:عرضه نفت خام در بورس انرژی انجام شده و وزارت نفت در حال تنظیم برنامه منظم برای عرضه نفت است و اطلاع رسانی در این رابطه انجام می شود.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت:محدودیتی برای خرید نفت از سوی خریداران داخلی و خارجی در بورس انرژی وجود ندارد.
بورس

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار یادآور شد:ساز و کار فروش نفت در بورس انرژی مناسب است اما برای ارتقا انجام این مهم اگر پیشنهاد فنی وجود داشته باشد با هماهنگی وزارت نفت مورد بررسی قرار می گیرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.