آخرین خبرعکس: گرامیداشت درگذشتگان در سراسر جهان
3بازدید

کشف سرنخ‌هایی از عوامل‌حادثه‌تروریستی چابهار

معاون استاندار سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با فارس: سرنخ‌هایی از عوامل حادثه تروریستی چابهار به دست آمده است

معاون استاندار سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با فارس: سرنخ‌هایی از عوامل حادثه تروریستی چابهار به دست آمده است

به گزارش فارس، معاون امنیتی ـ انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس پیگیری‌هایی که نیروی انتظامی و سیستم‌های اطلاعاتی انجام داده‌اند، سرنخ‌هایی از عوامل حادثه تروریستی چابهار به دست آمده است.

محمدهادی مرعشی امشب در حاشیه دیدار عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب فرهنگ و هنر چابهار، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: جلسه شورای تأمین پیرامون حادثه تروریستی چابهار امروز برگزار و برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شد.

وی تصریح کرد: بر اساس پیگیری‌هایی که نیروی انتظامی و سیستم‌های اطلاعاتی انجام داده‌اند، سرنخ‌هایی از عوامل حادثه تروریستی چابهار به دست آمده است و امیدواریم موضوع به‌زودی روشن شود.

معاون امنیتی ـ انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: بقایای زیادی از عامل انتحاری باقی نمانده است اما تلاش برای شناسایی آن ادامه دارد.

به گزارش فارس، یک تروریست صبح امروز با خودروی وانت حامل مواد منفجره قصد ورود به داخل ستاد انتظامی چابهار را داشت که با هوشیاری مأموران انتظامی به هلاکت رسید. بر اثر انفجار این خودرو 2 مأمور انتظامی شهید و 43 نفر از مأموران و مردم عادی مجروح شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.