آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
1بازدید

توزیع گسترده یک پیامک مشکوک

در حالیکه «عبدالله بن جبرین» روحانی تندروی وهابی در تیر ماه سال جاری (یعنی هفت ماه پیش) از دنیا رفته است، توزیع گسترده پیامک‏های حاوی خبر مرگ وی، در چند روز گذشته، بسیار مشکوک به نظر می‏رسد.

از چند روز گذشته تاکنون، یک پیامک مشکوک به نحو بسیار گسترده‏ای در شبکه تلفن همراه دست به دست می‏شود.

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ در حالیکه «عبدالله بن جبرین» روحانی تندروی وهابی در تیر ماه سال جاری (یعنی هفت ماه پیش) از دنیا رفته است، توزیع گسترده پیامک‏های حاوی خبر مرگ وی، در چند روز گذشته، بسیار مشکوک به نظر می‏رسد.

در این پیامک‏ها مضامینی شبیه به این آمده است: «مرگ عبدالله بن جبرین مفتی اعظم وهابیون عربستان، صاحب فتوای تخریب حرم عسکریین، بر محبان اهل‏بیت(ع) مبارک باد»!

این در حالی است که بن جبرین در 22 تیرماه 1388 ـ هفت ماه پیش ـ بر اثر یک بیماری مزمن و طولانی، در سن 78 سالگی از دنیا رفت و خبر آن نیز همان‏روزها از سوی خبرگزاری‏های داخلی و خارجی منتشر گردید.

اگرچه اقدامات و اظهارات مفتیان وهابی، محکوم است و اکثر علماء و برادران اهل سنت نیز آموزه‏های این فرقه‏ی اقلیت را قبول ندارند؛ اما توزیع و تبلیغ اینگونه پیام‏ها می‏تواند زمینه را برای مزدورانی فراهم آورد که به دنبال بهانه‏ای برای برادرکشی و ایجاد حوادث تلخی چون "فاجعه تاسوکی" هستند.

لذا با توجه به نزدیکی ایام ربیع الاول و نیز سالگرد حادثه تاسوکی، تهیه و ارسال این پیامک، در راستای ایجاد زمینه اختلاف و برانگیختن حساسیت‏های مذهبی ارزیابی می‏شود؛ آنهم در شرایطی که مهم‏ترین نیاز کشور در حال حاضر، وحدت و انسجام اقوام، گروه‏ها و جناح‏های مختلف است.

بنابراین از آنجا که "زیرک بودن" یکی از خصوصیان مؤمنان و محبان اهل‏بیت عصمت و طهارت (ع) است، هوشیاری و روشنگری در این زمینه، می‏تواند مانع از توطئه‏های پیچیده دشمنان، و نیز غفلت‏های ناخواسته‏ی دوستان شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.