آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
3بازدید
۲

آخرین اخبار از طرح جدید نمایندگان درباره مهریه

آخرین اخبار از طرح جدید نمایندگان درباره مهریه

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس آخرین روند بررسی طرح جدید نمایندگان درباره مهریه در مجلس را تشریح کرد.

به گزارش تسنیم، ابوالفضل ابوترابی، نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی، در تشریح روند بررسی طرح جدید نمایندگان درباره مهریه، گفت: طرح مذکور در حال بررسی در کمیسیون قضایی‌و‌حقوقی مجلس است.

وی افزود: محمدعلی پورمختار عضو کمیسیون قضایی مسئول بررسی طرح جدید مهریه در کارگروه ویژه‌ای در این کمیسیون است.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس تصریح کرد: چکش‌کاری این طرح تا یک ماه آینده به پایان می‌رسد و برای بررسی در صحن کمیسیون قضایی آماده می‌شود.

ابوترابی در تشریح طرح مذکور اظهار داشت: در این طرح پیش‌بینی شده که رئیس دستگاه قضا می‌تواند با صدور مجوز برای افرادی که به‌ دلیل مهریه، در زندان هستند به‌ تناسب تورم و درآمد آنها، پرداخت مهریه را تعدیل کند.

وی اضافه کرد: همچنین در این طرح پیش‌بینی شده افرادی که می‌خواهند در آینده ازدواج کنند با توجه به شرایط فعلی 14 سکه بهار آزادی را به‌عنوان مهریه در نظر بگیرند.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس درباره نحوه دریافت این میزان مهریه در محاکم قضایی تصریح کرد: اگر خانمی برای دریافت 14 سکه به محاکم قضایی مراجعه کند، می‌تواند به‌طور مستقیم به اجرای احکام دادگستری مراجعه کند که فرآیند دادرسی حذف می‌شود و اگر مرد از پرداخت مهریه امتناع ورزد به مجازات حبس محکوم می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا۱۳۹۷/۱۰/۰۶ ۱۶:۲۷

فقط تو ایرانه که مرد به جرم ازدواج زندانی می شود. شما یک کشور نام ببر که مردی بابت مهریه زندان برود.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۰۶ ۰۹:۵۴

نماینده محترم برای حمایت از زنی که تنها پناهش در بی قانونی این مملکت مهریه بود چه طرحی دارید؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.