آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

فروش اسلحه‌های قلابی برای زورگیری

رئیس کلانتری ۱۰۱ تجریش از دستگیری مرد اسباب بازی فروشی خبر داد که اسلحه‌های قلابی را به باند‌های تبهکاران می‌فروخت.

به گزارش میزان، سرهنگ عباسعلی ابراهیمی اظهار داشت:چندی پیش گزارشی به دست مأموران کلانتری ۱۰۱ تجریش رسید که در یک مغازه اسباب بازی فروشی صاحب مغازه اقدام به فروش اسلحه‌های قلابی که شباهت زیادی به اسلحه‌های واقعی دارد می‌کند.

وی در ادامه افزود:با توجه به حساسیت ماجرا مأموران کلانتری تحقیقات گسترده‌ای را در این زمینه آغاز کردند و با کنار هم گذاشتن همه سرنخ‌های به دست آمده سرانجام موفق به شناسایی مغازه موردنظر در منطقه قیطریه تهران شدند.

ابراهیمی گفت:با شناسایی مغازه مورد نظر مأموان با هماهنگی‌های لازم موفق به دستگیری مرد مغازه دار و کشف ۲۰ اسلحه قلابی که شباهت زیادی به اسلحه‌های واقعی و جنگی داشت شدند.

رئیس کلانتری ۱۰۱ تجریش افزود:مرد مغازه دار در همان بازجویی‌های اولیه اعتراف کرد و گفت: این اسلحه را که از مبادی قاچاق وارد کرده بود به باند‌های تبهکاران می‌فروخته تا از این اسلحه‌ها در زورگیری‌های شبانه و سرقت منازل استفاده کنند.

سرهنگ ابراهیمی با بیان اینکه تحقیقات برای شناسای افرادی که از مرد مغازه دار اقدام به خرید این اسلحه‌ها کرده اند افزود:بار‌ها به اصناف توصیه شده است که تجهیزان شبه نظامی و به خصوص اسلحه‌هایی که بسیار شبیه اسلحه واقعی هستند را به فروش نرسانند، همچنین از شهروندان نیز درخواست می‌کنیم در صورت مشاهده این نوع موارد بلافاصله موضوع را با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.