رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
5بازدید
۴۵۱

روحانی: مردم زحمات را ببینند و شاکر باشند؛

آقای رئیس‌جمهور! حرف‌تان را اصلاح و از مردم عذرخواهی کنید/ حاضرید حقوق مردم را هم اندازه کشورهای منطقه بدهید؟

این مسائل با نگاه خوشبینانه دولت نسبت به «برجام» و بی عملی پس از آن، باعث شد که بار دیگر تکانه های اقتصادی شدید، به شدت مردم به ویژه طبقه متوسط و فرودست را تحت فشار قرار دهد. حالا رئیس جمهور به جای تلاش برای حل مشکلات و عذرخواهی از مردم نسبت به آنچه سرشان آورده، بدون ذکر نیمه دیگر داستان از شاکر بودن در قبال ارزانی ها نسبت به کشورهای منطقه می گوید؛ بدون اینکه دستمزد و حقوق مردم ما را با آنها قیاس کند. این نگاه و راه غلط هم جای عذرخواهی دارد و هم اصلاح.

آقای رئیس‌جمهور! حرف‌تان را اصلاح و از مردم عذرخواهی کنید/ حاضرید حقوق مردم را هم اندازه کشورهای منطقه بدهید؟

رئیس جمهور به تازگی در اظهار نظری از مردم خواسته در کنار مشکلات و گرانی ها، زحمات هم دیده شود و مردم با مقایسه آنچه در کشور به آنها ارائه می شود با آنچه در کشورهای همسایه به مردم می دهند، شاکر نعمات باشند! انگار آقای رئیس جمهور عادت کرده اند به جای تلاش برای بهبود وضعیت نابهنجار و عذرخواهی از مردم به واسطه آنچه دولت برایشان فراهم کرده است، از بالا به پایین نگاه کند و از آنها بخواهد شاکر همین وضعیت موجود باشند!

به گزارش «تابناک»؛ حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» دوشنبه هفته گذشته در جمع علما و روحانیون اهل تسنن و تشیع استان گلستان، با بیان اینکه «گرانی واقعیت است اما نان، خدمات و انرژی در ایران ارزانترین در منطقه است» گفت: باید در کنار واقعیت های اقتصادی ناشی از گرانی و مشکلاتی که در کشور ایجاد شده است، مردم ارزانی ها و خدمات را هم ببینند و شاکر نعمات موجود در کشور باشند؛ موضوعی که خیلی در رسانه ها بازتاب نیافت.

رئیس جمهور با اشاره به شمار بالای دانش‌آموزان و دانشجویان در مدارس و دانشگاه‌ها، امنیت بالای کشور، تحت پوشش بیمه قرار گرفتن 80 میلیون ایرانی و قیمت ارزان آب، برق، انرژی و گندم در مقایسه با سایر کشورها، تأکید کرد: «امروز در کشور مشکل وجود دارد اما اگر درد و رنج را می‌بینیم، زحمت دیگران را هم ببینیم و شاکر نعمات باشیم.»

در مورد سخنان رئیس جمهور سه نکته مهم وجود دارد؛ اول اینکه انگار آقای روحانی انتقاداتش به دولت قبل را فراموش کرده و یادش افتاده برخی خدمات ارزان و محدود در کشور ارائه می شود، دوم آنکه رئیس جمهور از برخی به اصطلاح ارزانی ها در کشور و قیاس آن با کشورهای منطقه سخن گفته اما یادش رفته حقوق و دستمزد مردم در کشور ما با همین کشورها را مقایسه کند و سوم اینکه مطابق با برخی اسناد و آرشیو خبرهای موجود وضعیت فعلی را از دو سال قبل بسیاری از کارشناسان به دولت و رئیس جمهور هشدار داده بودند، اما گویا کارشناسانی که چنین مسائلی را گفته اند از دید رئیس جمهور و اطرافیانش کارشناس نبوده اند.

وضعیت فعلی اقتصاد کشور بارها در چهل سال گذشته پس از انقلاب دستخوش تغییرات و تحولات و نوسان های اساسی قرار گرفته است؛ اما مجریان امور کشور هر بار با بی توجهی از کنار این موضوعات گذشته اند و به جای پیدا کردن ریشه، علل و عوامل این نوسانات شدید به منظور جلوگیری از تکرار دوباره آن، صرفا به فکر رفع مشکلات موجود و طرح توجیهاتی در برابر اذهان عمومی نسبت به این مسائل بوده اند.

نزدیک ترین نمونه نوسانات و به هم ریختگی اقتصادی کشور که در سال 97 رخ داد، را می توان در تحولات و تکانه های شدید اقتصادی کشور در اواخر سال 90 و سال 91 جست و جو کرد؛ موضوعی که «حسن روحانی» در جریان رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری در سال 92 به شدت از آن انتقاد کرد و خوابیدن مردم جلوی بانک ها برای دریافت ارز و تغییرات لحظه ای قیمت های کالا را دور از شأن ملت ایران می دانست و تأکید می کرد، برای آن برنامه دارد و جلوی تکرار آن را خواهد گرفت؛ اتفاقی که هیچ وقت نیفتاد.

اقتصاد کشور در دولت «محمود احمدی نژاد» قرار بود بر اساس آنچه اقتصاد اسلامی و اقتصاد عدالت محور خوانده بود، پایه‌ریزی شود؛ مسأله ای که با شعار «آوردن پول نفت بر سر سفره‌های مردم» نظر مردم را به خود جلب کرد. او اجرای طرح‌های طرح تحول اقتصادی، احداث بنگاه‌های زود بازده، طرح مسکن مهر، طرح هدفمندسازی یارانه‌ها و صندوق مهر امام رضا را در اولویت کاری در این هشت سال قرار داد. اما بر خلاف شعارها وضعیت بسیار ناامیدکننده بود.

در جریان دولت‌های نهم و دهم و در مدت هشت سال زمامداری محمود احمدی‌نژاد، اکثر شاخص‌های کلان اقتصادی ایران تنزل پیدا کردند؛ برای نمونه، میزان نقدینگی کشور از زمان آغاز به کار دولت نهم تا زمان اتمام دوره دولت دهم به میزان شش برابر افزایش یافت. بر مبنای شاخص تورم نیز می‌توان از 56درصد تورم در انتهای دوران زمامداری احمدی‌نژاد نسبت به ابتدای دوران تصدی‌گری وی اشاره کرد. کارشناسان این عدم موفقیت احمدی‌نژاد در تحقق وعده‌هایش را تحت تأثیر چند عامل می‌بینند: سیاست‌های اقتصادی نادرست، فقدان انضباط مالی و تحریم‌های علیه ایران.

پس از پایان دولت احمدی نژاد گزارش‌های تکان‌دهنده‌ای از سوی مجلس و دولت «حسن روحانی» دربارهٔ تخلفات دولتمردان منتشر شد و رئیس جمهور جدید به کارگیری تیم باتجربه و توانمند در کابینه اش را دلیلی برای جلوگیری از اتفاقات تلخ اقتصادی خواند. اما پس از پنج سال انگار این تیم با تجربه هم نتوانست مانع از جلوگیری از نوسانات شدید اقتصادی، کاهش ارزش دارایی های مردم و سقوط شدید ارزش پول ملی بشود.

برخی اقتصاددانان از جمله اقتصاددانان نهادگرا هشدارهایی به دولت و رئیس جمهور داده بودند و حتی «فرشاد مومنی» در سال 95 با طرح موضوعی مبنی بر اینکه «آیندگان درباره روحانی چگونه قضاوت می‌کنند؟» گفته بود: به حسن روحانی خاضعانه اینگونه بحث کارشناسی خود را مطرح می کنم: درک می کنیم که در این اقتصاد سیاسی شما انگیزه خود را برای طراحی یک برنامه میان مدت با کیفیت تا حدود زیادی از دست داده اید و آثار این بی انگیزه بودن به وضوح در اسنادی که تاکنون تحت عنوان برنامه ششم منتشر شده قابل مشاهده است. اما آیندگان درباره حسن روحانی از موضع تاکتیک هایی که در برابر رقبای بعضا غیرمنصف خود اتخاذ کرده داوری نخواهند کرد، بلکه از موضع اینکه چقدر مصالح بلندمدت و میان مدت را به ملاحظات کوتاه مدت ترجیح داده درباره وی و همکارانش داوری خواهد کرد.»

وی ادامه داد: «لذا مشفقانه به ایشان و کل ارکان ساختار قدرت این نکته را گوشزد می کنم که راه نجات ایران از طریق طراحی یک برنامه میان مدت توسعه‌ی با کیفیت عبور می کند و به جای دامن زدن به این زد و خوردها، باید ساز و کار و بسترهایی فراهم کرد که امکان طراحی چنین برنامه ای با همکاری تمام اجزای ساختار قدرت فراهم شود.»

مومنی در پاسخ به این که آیا شرایط اقتصادی کنونی می تواند در انتخاب مجدد حسن روحانی در انتخابات سال آینده تاثیر منفی داشته باشد، گفت: «بدون تردید تأثیرات منفی جدی خواهد داشت، چون طبقات فرودست به شرحی که اشاره شد به هیچ وجه احساس بهبود وضعیت نمی کنند.»

این مسائل با نگاه خوشبینانه دولت نسبت به «برجام» و بی عملی پس از آن، باعث شد که بار دیگر تکانه های اقتصادی شدید، به شدت مردم به ویژه طبقه متوسط و فرودست را تحت فشار قرار دهد. حالا رئیس جمهور به جای تلاش برای حل مشکلات و عذرخواهی از مردم نسبت به آنچه سرشان آورده، بدون ذکر نیمه دیگر داستان از شاکر بودن در قبال ارزانی ها نسبت به کشورهای منطقه می گوید؛ بدون اینکه دستمزد و حقوق مردم ما را با آنها قیاس کند. این نگاه و راه غلط هم جای عذرخواهی دارد و هم اصلاح.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۱۶:۰۷

آقای رئیس جمهور که در دولت یازدهم فقط به انتقاد از طرح های دولت احمدی نژادمی پرداخت از جمله طرح مسکن مهر یارانه ها و غیره می پرداخت خودشان پاسخ دهند در مدت شش سال چه طرحی برای خانه دار کردن مردم ارائه داده اند در زمان دولت احمدی نژاد اگر ارز گران شد ایشان اعلام کردند باید مابه التفاوت قیمت ارز به صورت یارانه به مردم داده شود ولی مجلس به ریاست آقای لاریجانی جلوی این طرح را گرفتند ولی آقای روحانی در هر سال مجوز گران کردن انرژی را صادر می کنند ولی چرا یارانه مردم را اضافه نمی کنند ؟ جوابش ساده است چون برای اختلاس ها کم نیاورند در بحث اختلاس از صندوق ذخیره فرهنگیان زمانی که وزیر برای پاسخگویی در مجلس استیضاح شد چرا رئیس جمهور محترم وزیر را مجبور به استعفا نمودند بیمارستانی که در زلزله کرمانشاه تخریب شد که توسط همین دولت افتتاح و از پیمانکاران تحویل گرفته شداگر می دانستند که مشکل دارد چرا از پیمانکار تحویل گرفتند و....

حسین۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۱۳:۲۶

آقای رئیس جمهور همه مردم مثل وزران شما حقوق و مزایای 20 میلیونی نمیگیرند و همزمان عضو چند شرکت نیمه دولتی نیستند که سالانه صدها میلیون پاداش بگیرند
آقای رئیس جمهور بفرمائید ما با 20 میلیون ریال دریافتی چه کنیم؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۱۳:۲۴

40 سال تحریم 40 سال عقب گرد 40 سال استرس 40 سال وعده اینده بهتر 40 سال کمک به مردم بی چشم و روی دیگر کشور ها و اینک اینده که به صد سال پیش بر می گردد

محسن ازتبریز۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۱۳:۱۰

اگر درآمد کشورهای همسایه را داشته باشیم حق با رئیس جمهوراست،در اخبار دیدم نوشته بود ثروتمند ترین مرد جهان در صف همبرگر ارزان ایستاده بود و قیمت همبرگر را 8دلار نوشته بود که به نرخ ارز آزاد چیزی حدود 90هزار تومان می شد که در ایران قیمت هر غذای متوسط به بالا را 22هزار تومان حساب کنیم ،یک وعده ناهار خانواده 4نفره می شود.بله اگر در دوبی کار کنیم و در ایران خرج کنیم ایران ارزان است ولی کارمند ایرانیم که میانه حقوق ما در حدود1700000تومان است که حدود160دلار می شود و در آمریکا پول 20همبرگر ارزان می شود و برای 10روز دیگر باید به مراکز پخش غذای رایگان رفت.

علي۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۱۰:۲۳

الان اگر قرار باشه بين روحاني واحمدي نژاد بد وبدتر انتخاب كنيم حتما احمدي نژاد (بد) خواهد بود و روحاني (بدتر).....

مهدی م۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۱۰:۱۴

جالبه!! این بابا 5 ساله مملکت رو معطل یه قرارداد استعماری کرده و الانم تورم 200% داریم و شاهد این سخنان نغز و شکایت خود شما هستیم بعد شما هنوز از دولت قبل دارید داستان می نویسید؟؟! آقا اونا اصلا قاتل، دزد ، بی کفایت!! بابا بسه دیگه. واقعا شما الان منتظر جواب روحانی هستید در حالیکه خودتون هنوز از دولت 5 سال قبل حرف می زنید؟! اینطوری مطمئن باشید نه این مملکت روی آرامش رو می بینه نه هیج مسوولی پاسخگو میشه!!

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۱۰:۰۹

روحانی: مردم زحمات را ببینند و شاکر باشند؛
آقای رئیس‌جمهور! حرف‌تان را اصلاح و از مردم عذرخواهی کنید/ حاضرید حقوق مردم را هم اندازه کشورهای منطقه بدهید؟
اووووه چه انتظارا ...
این چه حرفیه که میزنید، عذرخواهی، واه واه واه چه حرفها؟
ما که همه چیزمون درست بوده عذرخواهی از چی؟؟؟

amir۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۰۹:۲۷

برو دبی ببی اب مفتی برق نصف قیمت عربستان ببین پانزده ملیون جمعیت ده ملیون مهاجر ببین اوضاعشون ...شرم بر دولت

معلم۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۰۰:۱۱

ناشناس ۲۹ /۱۰ /۹۷ اگر اهل فکر کردن ومطالعه میبودی میدانستی که شروع بحث برجام در زمان اقای احمدی نژاد ششماه قبل از انتخابات با مینجیگری کشور عمان شروع شده بود اول دانستن بعد نظر دادن امیدکه بخوانی

احمد۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۲۲:۵۸

آقای روحانی هر وقت جیبش خالی میشه یا احساس میکنه داره خالی میشه دست میکنه توی جیب مردم و هر چی میخواد برمی داره ... داد ما درمیاد میگه آقا شاکر باشید همه اش رو که برنداشتم ...

ایرانی۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۲۲:۰۴

حالا که اقای روحانی می گه ارزانیه . بهتر هر دلار رابه یک میلیون تومانبرسانند تا قیمت 1 لیتر بنزین بشود.0.1 سنت .تا ارزان ترین های دنیا یکجا در ایران جمع شود . یا شاید بهتر است هر دلار رابه 100 میلیون تومان یا بیشتر برسانند.تا دیگه همه چی توی ایران مجانی بشه. ادم از پر رویی دولتمردان شاخ در میاره .....

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۲۱:۵۶

منتظر نتایج ظلم به مردم باشید

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۹:۵۵

آقای روحانی هم مثل اینکه دچار هاله نور شده. میگفت ابرها نگاه میکنن اگر کویر باشه نمیبارن!
نخير ايشان دچار هاله نور نيست بلكه سطح علمي ايشان در اين سطح است و بس و يا ما را نادان فرض كرده

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۹:۳۰

به علت این حقوق های ناچیز باید به امریکا پناه ببریم .شاید فرجی حاصل شود

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۹:۲۸

رئیس جمهور . شما حتی به رئیس بانک مرکزی هم نمی توانی خط مشی دهی که ایشان تمام بازار را قفل کرده و حتی به مصوبه های هیت وزیران هم رد میکند . تجارت مردم خوابیده مردم در یاس و نامیدی وایشان با تعدادی مجلسی کار می کند .چگونه دولتی هستی

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۹:۲۲

اینکه میگن سیر از گرسنه خبر نداره .سواره از پیاده
اینجا خودشو نشون میده
مسیولین ومردم

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۸:۵۹

آقای روحانی هم مثل اینکه دچار هاله نور شده. میگفت ابرها نگاه میکنن اگر کویر باشه نمیبارن!

آریایی۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ۰۸:۱۹

همه آقایان دچار هاله هستند !!!!

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۸:۱۲

امیدوارم مردم ایندفعه با عقل و منطق کسی یا راهی رو انتخاب کنن نه با احساسات بخصوص احساس خطر

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۹:۳۲

هرگز دیگر رای نخواهم داد

firooz۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۷:۵۲

دوستان عزيز از فرمايشات جناب آقاي روحاني دلگير نشويد چون كشور ما تنها كشور در دنياست كه در آن سخن ماليات ندارد.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۷:۳۸

رييس جمهور درست ميگويد ما در مقايسه با أفغانستان عراق يمن سوريه سومالي بنگلادش
وضع خوبي داريم ما نبايد با توجه به توان مديران خود را با كره جنوبي و يا اروپا مقايسه كنيم

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۷:۰۴

از رفتار روزانه مردم در محل کار ، طرز برخورد همکاران و سبک مواجهه فامیل و در و همسایه طی 30 سال کار به این نتیجه رسیده ام : هر کس کار می کند و به دیگران احترام می گذارد ، نادیده گرفته می شود و خواری می بیند ؛ و هر کس حق دیگران را پامال می کند و مسئولیت نمی پذیرد ، قدر می بیند ؛ تو سری زن ، سرور می شود و خدمت گذار ( واژه ای که احمدی نژادیان به گند کشیدند ) ،

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۶:۵۵

در کجای دنیا کارگر 100 دلار درامد داره . وای بر ملت ما

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۶:۴۲

کشور همسایه میتواند کویت و عربستان و امارات و ... باشد نه افغانستان . ما انقلاب نکره ایم که شما بیایید و ما را با عراق و افغانستان و ... مقایسه کنید .

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۶:۱۰

سلام جناب روحانی... سر کوچه شما گوشت و مرغ ارزون نمیدن ما بیایم بخریم ؟!!
طاعات و عبادات قبول باشه

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۶:۰۹

ضن تشکر از مدیر فهیم و باشعور سایپا باور کنید من به شما افتخار می کنم. هیچ خودوریی جایی خودروی پراید شما را برام نمی گیره. اینهایی که به شما احترام نمی گذارند را ولشون کن. فقط ماشین پراید 18 میلیون تومانی چند سال پیش 25 میلیون تومان تمام شده است تمام چکهاش هم پاس شده است. فقط سندش را جندین بار پیگیری کردم هنوز به من نداده اند. لطف کنید بدهید.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۵:۵۱

آقای روحانی کلیدو در بیار

سالار۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۵:۴۵

فکر میکنم جای طلبکار و بدهکار عوض شده.اگه امنیتی هم هست از سر همین ملته که هشت سال براتون جنگیدن.اگه ارزونی هست به خاطر همین مردمیه که حقوق ناچیز میگیرن ولی دم بر نمیارن.و البته خیلی هاشون هم بهت رای دادن

نامحرم۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۵:۴۳

چرا جرات نکرد تو تهران بگه

مهران۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۵:۲۸

من روی سخنم با کسانیست که به این آقا رای دادند. به توهینها و فحاشیهای این آقا در دوره اول ریست جمهوریشون نسبت به منتقدین اهمیت ندادید و آنرا نادیده گرفتید، حالا همگی چه آنانی که به او رای دادند و چه کسانی مه به او رای ندادند باید به گوش به سخنان منت گذاری ایشان بشینند.

سعید۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۵:۲۳

اکثرا میگن روحان باید معذرت خواهی کنه .یعنی چی؟
مملکتو نابود کرده حالا بگه معذرت میخوام
نه آقا به نظر بنده ایشون و امثال ایشون (احمدی نژاد)باید قانونا جواب بدهند و اگر قانونی در کار باشه .
حکمشون .................................................................................................
خدا میداند
پس معذرت خواهی واسع ما معنا نداره چون نفر بعدی هم یاد میگیره هر کاری بکنه آخرشم با یه معذرت خواهی تموم
نه آقا اینو ما قبول نداریم

رضا۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۵:۰۵

یعنی اگر فردا روحانی برود،جای او آدام اسمیت یا فوکویاما می اید؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۵:۲۰

رئیسی می اید که نامش هم همین است

هوادارسرسخت پشیمان۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۵:۰۰

اولا اون عزیزانی که برای احمدی نزاد دعامی کنند وخودشان را از رای دهندگان روحانی معرفی می کنندیافیلم هوادار پشیمان رابازی می کنند یا واقعا همچون بسیاری از هموطنان فراموشکارند که در زمان دولت پاکدست نیز خیلی مدینه فاضله نبود.فقط تفاوت دورئیس دولت در این است که یکی بظاهر مردمدار است وهنوزدرنارمک می نشیند ویکی ساکن بالا شهر. ولنجک .خ ثارا...می نشیند ومردم را از بالا می بیند واز طیف زر و تزویر است

علی۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۴:۴۷

سلام. مدتی است رئیس جمهور در اکثر سخنرانی ها دست پیش را می گیرد ... و طلبکار است.
در مواردی از سیستم اجرایی کشور طلبکار است! علی القاعده ایشان خودشان باید پاسخگوی عملکرد سیستم اجرایی کشور باشد و اگر از مدیران خودش طلبکار است در جلسات متعدد و خارج از سخنرانی ها می تواند مطرح کند. اگر به نظر ایشان برخی از مدیرانشان نیاز به توپ و تشر در جمع را دارند، بهتر است از ادامه ریاستشان دست بکشند چون روال جاری، نتیجه نمی گیرند.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۴:۴۰

ما مردمانی هستیم... بازهم می رویم و رای می دهیم. هر بار با یک حقه ای ما را به میدان می کشند.

هم وطن۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۴:۱۲

آّب و برق وگاز و تلفن وحق نفس کشیدن در فضای باز وعوارض جاده ها و مالیات شهرداریها ونان خالی بسیار گران حقوق های یک ملیونی و........همه رو ملت پرداخت میکنه ،تو یه خانواده سه نفره باید دو نفر فقط برا پرداخت قبوض کارکنه وبس ،کدوم آسایش ، کدوم خدمت به مردم؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۴:۱۰

به خدا از خوندن نظرات گریم گرفت

عباس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۴:۰۵

خبر از دربدری مردم ندارد
قای روحانی فقط اینا بگم که مملکت دازی بلد نیستی برای مردم کار نمیکنی .حرفهای قشنگ میزنی برای مردم بعضی حرفات هم ادم شاخ در میارد .

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۴:۰۱

واقعا که

علی۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۵۶

در جریان دولت‌های نهم و دهم و در مدت هشت سال زمامداری محمود احمدی‌نژاد، اکثر شاخص‌های کلان اقتصادی ایران تنزل پیدا کردند؛ تابناک که این جمله رو اعتقاد داری چرا اون زمان محمودجونتون یک بار ننوشتی عذرخواهی کنه؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۵۰

تابناک در این شرایط نباید دنبال بهانه جویی از دولت باشه.یک جمله رو بلد کردن و اذهان رو منحرف کردن کار فارس و تسنیم هست از تابناک انتطار این جور مطالب رو ندارم.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۴۹

وزیر صنعت نمیتونه صنعتو اداره کنه میشه وزیر کار
مشکل از روحانی نیست مشکل از مردمه احتکار میکنند اجناس 4 برابر قیمت رفته بالا

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۴۹

اخه برادر من شما که بهتر میدونید تو این مملکت مقامات ولی نعمت مردم هستند. پس برای چی عذر خواهی کنند؟

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۴۰

چناب روحانی فقط ارزانی چیزهایی را که به خیالت ارزان هستند مقایسه نکن نگاهی هم به درآمدها بکن.

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۳۹

من از عملکرد روحانی راضی نیستم و شاکی هم هستم ولی این دلیل نمی شود بگویم کار آقای احمدی نژاد درست بود!

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۳۵

پریزدنت روحانی اگر با این کامنت ها خودت نهاد رئیس جمهوری را رها نکنی و نری واقعا باید برایت متاسف شد چون دیگه برای مردم ارزش نداری

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۲۳

باید قبول کنیم که دیگه رفتیم توی رده بچه تنبلهای کلاس اقتصاد در دنیا و داریم با اونها مقایسه می شیم.

رضا احمدی۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۰۹

برادرمن هرمسولی سرکار بیاد اول بفکر خودش واطرافیانش است پس کجا آدم دلسوز که بفکر قشر پایین باشه

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۰۹

باید تمامی اقشاربه تنگ آمده از عملکرد ناکار آمد وبی کفایت دولت روحانی برای اثبات کننده عدم موفقیت وی در 5سال صدارت باوجودرفع تحریمها و آزادشدن

شهروند۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۰۷

به نظر من ایشان همین دوسال هم نمانند و با یک خداحافظی مردم را خوشحال کنند هم به نفع مردمه و هم در باتلاقی که درست کرده است بیشتر فرو نمیرود. با تشکر

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۰۷

شماکه ازاقای احمدی نزادانتقاد میکردین لطف بفرمایین شماخودتون چه دسته گلی به اب دادین ........خداپدرومادراحمدی نزادوبیامرزه حداقل دولت ایشان ازشماهاصدرصد بهتربود

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۶:۰۹

یکی از یکی بدتر

ناشناس۱۳۹۷/۱۰/۲۹ ۱۳:۵۰

شما دیگه از اب گل الود ماهی نگیرید. هر دو مردم را به روز سیاه نشوندن.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.