آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

کاهش معنادار قیمت سکه در اولین روز هفته

بازار سکه امروز بالاخره پس از حدود دو هفته روند صعودی، تحت تاثیر کاهش نرخ ارز در بازار آزاد، عقب نشینی کرد. تا جایی که نرخ سکه امامی که در روز‌های گذشته تا کانال ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی هم پیش رفته بود، بنا بر اعلام اتحادیه طلا و سکه تهران، امروز به رقم ۴ میلیون تومانی رسیده است.

کاهش معنادار قیمت سکه در اولین روز هفته

کاهش معنادار قیمت سکه در اولین روز هفته/ دو عامل اثرگذار در ریزش بهای سکهبازار سکه امروز بالاخره پس از حدود دو هفته روند صعودی، تحت تاثیر کاهش نرخ ارز در بازار آزاد، عقب نشینی کرد. تا جایی که نرخ سکه امامی که در روز‌های گذشته تا کانال ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی هم پیش رفته بود، بنا بر اعلام اتحادیه طلا و سکه تهران، امروز به رقم ۴ میلیون تومانی رسیده است.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در بازار امروز (شنبه سیزدهم بهمن ماه ۹۷) بر اساس اعلام اتحادیه طلا و سکه تهران، در لحظه تنظیم این گزارش، هر قطعه سکه تمام طرح قدیم به ۳,۸۵۰،۰۰۰ تومان رسیده است که نسبت به نرخ روز پنج شنبه این اتحادیه، ۲۰۰ هزار تومان ارزان‌تر شده است.

همچنین هر قطعه سکه تمام طرح جدید (سکه امامی) با افت ۱۶۰ هزار تومانی نسبت به نرخ روز پنج شنبه اتحادیه، به رقم فروش ۴,۰۰۰،۰۰۰ تومان رسیده است. هر نیم سکه بهار آزادی نیز امروز به رقم ۲,۱۷۰،۰۰۰ تومان و هر ربع سکه بهار آزادی نیز به قیمت ۱،۳۵۰،۰۰۰ تومان فروخته شده است. همچنین هر سکه یک گرمی به رقم ۷۵۰ هزار تومان معامله شده است.

به نظر می‌رسد روند بازار امروز تحت تاثیر کاهش نرخ ارز و ثبات نسبی اونس جهانی طلا به دلیل تعطیلی بازار جهانی بوده است.  

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۱۱/۱۳ ۱۹:۳۰

این نوسانات نشان میدهد فقط بانک مرکزی و عده ای خاص که دارای رانت اطلاعات هستند از این‌نوسانات سود میبرند.
تحلیل دیگری ندارد.
خیلی ساده بانک مرکزی بازی گران فروشی و ارزان خریدی را دارد انجام میدهد.
والسلام

ناشناس۱۳۹۷/۱۱/۱۳ ۱۹:۱۸

اونس جهانی صعود میشه اینجا قیمت میافتد وقتی اونس جهانی می افتد اینجا صعودی میشه.
خیلی جالبه.
بانک مرکزی شاهکاره شااااااااهکاااااار

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.