رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
10بازدید
۰

پیام امیر کویت به پادشاه عربستان یک روز بعد از سفر امیر قطر

منابع اعلام کردند که فرستاده امیر کویت به منظور تحویل پیام وی به پادشاه عربستان عازم این کشور شد. این پیام یک روز پس از سفر امیر قطر به کویت فرستاده شده است.

منابع اعلام کردند که فرستاده امیر کویت به منظور تحویل پیام وی به پادشاه عربستان عازم این کشور شد. این پیام یک روز پس از سفر امیر قطر به کویت فرستاده شده است.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رسمی کویت اعلام کرد که صباح الأحمد الجابر الصباح، امیر کویت در اقدامی قابل توجه یک روز پس از سفر تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر به کویت پیامی را به سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان فرستاد.

این خبرگزاری هیچ اشاره‌ای به مضمون این پیام نکرده است.

در سفر امیر قطر به کویت پرونده‌های مهم و مشترک و همچنین تحولات منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

عربستان، امارات، بحرین و مصر از تاریخ پنجم ژوئن ۲۰۱۷ روابط خود با قطر را قطع و با طرح ادعای "حمایت دوحه از تروریسم"، تحریم‌هایی را علیه این کشور اعمال کرده‌اند، در مقابل دوحه نیز این اتهام را رد و این چهار کشور عربی را به تلاش برای کنترل بر تصمیمات ملی این کشور متهم کرده است. کویت نیز از آغاز بحران نقش میانجی را ایفا کرده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.