آخرین خبرهشدار آب‌گرفتگی معابر و جاری شدن سیلاب در تهران
0بازدید
۴

جزئیات ربودن دختر سه ساله در میدان خراسان

رئیس پلیس آگاهی تهران جزئیات نحوه نجات دختربچه سه ساله از دست زن آدم ربا را تشریح کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سردار علیرضا لطفی در حاشیه بازگرداندن باران سه ساله به خانواده‌اش در جمع خبرنگاران گفت: ششم بهمن ماه امسال در گزارشی از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد که فرزند دختر ۳ ساله خانواده‌ای از اتباع کشور افغانستان به نام "باران" در حوالی میدان خراسان توسط خانمی ربوده شده است که بلافاصله پرونده مقدماتی با موضوع کودک ربایی تشکیل و برای تحقیقات بیشتر در اختیار اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

وی با اشاره به اظهارات مادر باران در تحقیقات گفت: به گفته مادر این دختربچه، خانمی حدوداً ۴۵ ساله تحت عنوان کمک مالی از سوی یک خیریه، او را به همراه دختر ۳ ساله‌اش به یک مانتوفروشی در محدوده میدان خراسان برده و زمانی که او برای پوشیدن مانتو به داخل اتاق پرو رفته، دخترش را ربوده و از محل متواری شده است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ اضافه کرد: سرانجام با انجام اقدامات ویژه پلیسی و بهره‌گیری از اطلاعات بدست آمده از تماس‌های شهروندان با مرکز فوریت‌ها پلیسی ۱۱۰، زن کودک ربا در منطقه سعادت آباد تهران شناسایی و صبح امروز در محل سکونتش دستگیر و به اداره یازدهم پلیس آگاهی منتقل شد.

لطفی با بیان اینکه باران سه ساله نیز صحیح و سالم تحویل خانواده‌اش شد، گفت: متهم در مقر پلیسی تحت بازجویی قرار گرفت و در حالی که به دلایلی سعی داشت تا منکر کودک ربایی شود، در مواجهه حضوری با مادر باران مورد شناسایی قرار گرفت و به ربودن باران اعتراف کرد و مدعی شد که قصد داشته برای این دختربچه مادری کند.

وی اضافه کرد: زن آدم ربا، پس از تشکیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۷/۱۱/۱۸ ۱۶:۴۸

خبر کامل بنویس
بچه پیدا شد ؟ خدا رو شکر سالم ست؟

یاسین۱۳۹۷/۱۱/۱۸ ۱۵:۳۴

داستان کودک ربایی بسیار زیاد و خطر ناک شده و البته مسئولین هم هیچ ی براشون مهم نیست تا مسئله به یک معضل ملی و غیر قابل حل تبدیل بشه

ناشناس۱۳۹۷/۱۱/۱۸ ۱۴:۴۹

با دوربين مغازه شناسايي شده اينکه شق القمر و صغري و کبري بافتن نمي خواد.

ناشناس۱۳۹۷/۱۱/۱۸ ۱۴:۳۹

خدا رو شکر.چقدر با دیدن کلیپش گریه کردم
حتما حتما باید مجازات اعدام رو برای اون زن در نظر گرفت.واقعا مسخرس اگه این اتفاق نیفته.زندگی یک خانواده رو یک عمر نابود میکنن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.