سومین شکست بدموقع شفر در بازی های بزرگ

کد خبر: ۸۷۸۸۸۴
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۵ 16 February 2019
|
4630 بازدید

وینفرد شفر تنها چند روز بعد از حضور در استقلال در سومین بازی خود به مصاف پرسپولیس رفت و با پنالتی علی علیپور با نتیجه یک بر صفر از حریف خود شکست خورد البته شفر در بازی برگشت فصل قبل این نتیجه را جبران کرد و با نتیجه یک بر صفر حریف دیرینه خود را شکست داد.

به گزارش تابناک ورزشی، بازی بعد مربوط به بازی رفت برابر سپاهان در این فصل است که با وجود نمایش خوب استقلال در این فصل این تیم با تک گل کی روش استنلی از حریف خود شکست خورد و این بازی 6 امتیازی را به حریف خود واگذار کرد.
شفر در سومین بازی مهم خود روز گذشته به مصاف تراکتورسازی پرستاره رفت و در تنها موقعیتی که به حریف خود داد با یک گل از این تیم شکست خورد. با شکست استقلال برابر تراکتورسازی این تیم از تیم های صدرنشین جدول رده بندی عقب افتاده است و باید دید شفر می تواند این اختلاف زیاد را جبران کند یا نه.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟