آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

تعطیلی مدارس ۶ شهر اردبیل به دلیل یخبندان

برودت هوا و یخبندان برخی از مدارس استان اردبیل را طی روز یکشنبه و برای دومین روز متوالی به تعطیلی کشاند.

به گزارش «تابناک» به نق از مهر، آموزش و پرورش استان اردبیل با صدور اطلاعیه ای از تعطیلی برخی از مدارس شش شهر این استان طی روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه خبر داد.

براین اساس در شهرهای اردبیل، نیر و هیر مقاطع تحصیلی پیش دبستانی و ابتدایی و در شهرستان نمین فقط مقطع پیش دبستانی در سری قبل از ظهر به علت برودت هوا تعطیل است.

در شهرستان کوثر در جنوب اتان اردبیل نیز مقاطع تحصیلی پیش دبستانی و ابتدایی تعطیل و مدارس مقطع متوسطه دوره اول و دوم با یک ساعت تاخیر آغاز خواهد شد.

در شهرستان خلخال مقاطع پیش دبستانی و استثنایی تعطیل و مدارس مقاطع ابتدایی شهر و روستا و متوسطه دوره اول مدارس روستایی با یک ساعت تاخیر آغاز خواهد شد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.