آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

رئیس پلیس آگاهی آذربایجان غربی:

زمین خواری میلیاردی در ارومیه کشف شد

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان از کشف ۴ میلیارد و ۱۶۵ میلیون ریال زمین خواری و فروش مال غیر در شهرستان ارومیه خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سرهنگ سامان غنی زاده گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه شخصی با تفکیک اراضی دولتی اقدام به فروش آن در قالب زمین مسکونی در شهرستان ارومیه می نماید رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم اقتصادی قرار گرفت.

وی ادامه داد: با انجام یکسری کارهای اطلاعاتی و پلیسی متهم شناسایی و پس از انجام تعقیب و مراقبت طی یک عملیات منسجم و غافلگیرانه دستگیر شد.

سرهنگ غنی زاده گفت متهم در بازجویی‌های پلیسی به بزه انتسابی اعتراف و اذعان داشت این اراضی متعلق به سازمان مسکن و شهر سازی بوده و تاکنون ۴ میلیارد و ۱۶۵ میلیون ریال از این زمین‌ها را به فروش رسانده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.