آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

پهپادهای ارتش هم به کمک سیل‌زدگان آمدند

فرمانده قرارگاه امداد ذوالفقار ارتش گفت: پهپادهای نیروی زمینی ارتش از روز گذشته اطلاعات دقیق، تغییرات سطح آب سدهای دز و کرخه را در اختیار ستاد بحران استان خوزستان قرار دادند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری اظهار کرد: از روز گذشته پهپاد‌های نیروی زمینی ارتش اطلاعات دقیق تصویری را از تغییرات سطح آب و حوزه آب ریز سد‌های دز و کرخه و روستا‌های پایین دست سد‌ها را در اختیار ستاد بحران استان قرار دادند.

وی افزود: پرواز پهپاد‌ها از روز گذشته صورت گرفته و امروز نیز اطلاعات جز به جز تصویری از روستا‌ها و مناطق پایین دست سد‌ها و همچنین راه‌های دسترسی برای کمک رسانی و اتخاذ تصمیمات مسئولان استان در اختیار ستاد بحران استان قرار گرفته است.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: اطلاعات پهپاد‌های ارتش نقش بسیار موثری در پیشگیری اتفاقات و حوادث احتمالی خواهد داشت.

امیردریادار سیاری به عملیات روزانه و استمرار تصویربرداری تاکید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.