آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

زارع نژاد از وزارت بهداشت خداحافظي كرد

وي افزود: در اين مدت از همكاري مؤثر اصحاب رسانه با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي بهره‌مند شديم كه آخرين آن همكاري خبرنگاران درباره آزمون دستياري بود كه بايد در جاي مناسب از همه اين همكاران قدرداني شود.

عباس زارع نژاد، مشاور وزير و مدير كل روابط عمومي وزارت بهداشت با ابلاغ چارت جديد وزارت بهداشت و حذف اداره كل روابط عمومي اين وزارتخانه از وزارت بهداشت خداحافظي كرد.

عباس زارع نژاد، مدير كل روابط عمومي وزارت بهداشت،‌درمان و آموزش پزشكي در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعي فارس، با اعلام اين مطلب افزود: با ابلاغ چارت جديد وزارت بهداشت، تعداد معاونت‌هاي وزارت بهداشت از 8 معاونت به 5 معاونت كاهش يافت و تعداد ادارات كل اين وزارتخانه نيز به 25 اداره كل تقليل يافت.

وي گفت: در چارت جديد معاونت سلامت به 2 معاونت بهداشت و معاونت درمان تقسيم مي‌شود كه مسئوليت معاونت درمان را حسن امامي رضوي و مسئوليت معاونت بهداشت وزارت بهداشت را مصداقي نيا به عهده خواهد داشت و در بقيه معاونت‌ها و حوزه‌هاي مشاوره و قائم مقامي با وجود تغيير برخي عناوين حقوقي، افراد حقيقي چندان تغيير نمي‌كنند.

وي افزود: در چارت جديد وزارت بهداشت، اداره كل روابط عمومي حذف شده و با ادغام آن با اداره كل حوزه وزارتي به اداره كل حوزه وزارتي و روابط عمومي، تغيير كرده است.

زارع نژاد گفت: با توجه به اين تغييرات و با توجه به پايان دوره مأموريت اينجانب در وزارت بهداشت بعد از 5/4 سال بنده از وزارت بهداشت به سازمان صدا و سيما باز مي‌گردم.

وي افزود: در اين مدت از همكاري مؤثر اصحاب رسانه با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي بهره‌مند شديم كه آخرين آن همكاري خبرنگاران درباره آزمون دستياري بود كه بايد در جاي مناسب از همه اين همكاران قدرداني شود.

عباس زارع نژاد؛ پزشك عمومي است كه از شهريور 84 با حضور كامران باقري لنكراني، به عنوان وزير بهداشت، تاكنون به عنوان مدير كل روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي فعاليت كرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسن۱۳۸۸/۱۲/۱۷ ۰۷:۲۰

واقعا که ، با حضور ایشان در وزارت بهداشت هیچگاه آمارهای مستند و واقعی مثل انفلونزا مرغی ، خوکی و بروز اپیدمی های وبا و موفقیتهای وزارت بهداشت در پزشک خانواده به اطلاع جامعه نرسید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.