رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
4بازدید
۰

مدیر سازمان سیا محرمانه به افغانستان سفر کرده است

مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) ظاهرا در یک هفته‌ گذشته به افغانستان سفری محرمانه داشته و در این سفر با مقامات ارشد افغان دیدار و گفت‌وگو داشته است.

مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) ظاهرا در یک هفته‌ گذشته به افغانستان سفری محرمانه داشته و در این سفر با مقامات ارشد افغان دیدار و گفت‌وگو داشته است.

به‌ گزارش ‌ایسنا، شبکه  سی.ان.ان گزارش کرد که به گفته منابع آگاه، جینا هاسپل، مدیر سازمان سیا در این سفر که به صورت محرمانه صورت گرفته و اشاره‌ای به تاریخ دقیق آن نشده، با اشرف غنی، رییس جمهور افغانستان و معصوم استانکزی ، رییس سازمان اطلاعات دولت او دیدار کرده است.

سی.ان.ان همچنین گزارش کرد که سازمان سیا درخواست این شبکه برای  اظهار نظر درباره این سفر هاسپل را رد کرده است.

خبر مربوط به این سفر هاسپل به افغانستان چند روز بعد از آن منتشر می‌شود که چند نظامی آمریکایی در اثر انفجار یک بمب دست ساز کار گذاشته شده از سوی طالبان در نزدیکی پایگاه هوایی بگرام کشته شدند؛ حمله‌ای که طالبان مسئولیتش را به عهده گرفت.

به گزارش پایگاه هیل، همچنین این اتفاق در حالی رخ داده که مقامات آمریکایی با نمایندگان طالبان در دفتر سیاسی این گروه در شهر دوحه قطر مذاکره کرده‌اند.

یک مقام ارشد دولت آمریکا به سی.ان.ان گفت‌: ضروری است که طالبان را برای داشتن نشستی با دولت افغانستان و دیگر افغان‌ها و ورود به یک فرآیند سیاسی افغان قانع سازیم. هر راه حلی برای افغانستان تا زمانی که طالبان با  نشست‌ داشتن با دیگر افغان ها و کار روی یک راه‌حل سیاسی موافق نباشد، پایدار نخواهد بود.

به گزارش سی.ان.ان، هاسپل در سفرش به افغانستان درباره طیفی از مسائل از جمله حفظ و احتمالا گسترش حضور اطلاعاتی آمریکا در این کشور گفت‌وگو داشته است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.