آخرین خبرجام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ یک سال به تعویق افتاد
1بازدید

زنوزی؛ کلین‌شیت‌های تراکتور را پای فروزان ننویسید!

مالک باشگاه تراکتورسازی اعلام کرد کلین شیت‌های متوالی این تیم در هفته‌های گذشته را نباید فقط به حساب دروازه بان نوشت.

به گزارش تابناک ورزشی، بعد از کنار گذاشته شدن محسن فروزان از تراکتورسازی با نظر محمدرضا زنوزی بعضی به انتقاد از اقدام مالک این باشگاه پرداختند. منتقدان عقیده دارند که فروزان کلین شیت‌های زیادی برای تراکتور انجام داده و عملکرد خوبی داشته و نباید با این اشتباهات او را این طور مواخذه کرد.

با این حال محمدرضا زنوزی در اظهارنظری جالب به توضیح در این خصوص پرداخت. او گفت: «یکی، دو روز است راجع به هفت بازی بدون گل خورده تراکتور صحبت می‌شود. این را فقط به پای دروازه نگذاریم. خط دفاعی ما و تمام بازیکنان باعث شدند کمتر به دروازه فشار بیاید. این‌ها دارد نادیده گرفته می‌شود از طرف بعضی خودی‌ها و غیر خودی‌ها.»

وی افزود: «این موضوعات باید مدنظر قرار بگیرد که وقتی همه کلین شیت‌ها را به پای دروازه بان می‌نویسیم، زحمات سایر بازیکنان و کادر فنی را قربانی دروازه بان می‌کنیم. این برای کل تیم سنگین است که بگوییم تمام کلین شیت‌ها فقط برای دروازه بان است.»

Related image

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمدعلی۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ۲۱:۱۰

نتیجه دخالت مالک (آدم پولدار و با نفوذ) یک باشگاه فوتبال در مسایل فنی، همین اظهار نظرهای عجیب هست. این اوج بی مروتی و بی انصافی هست که کلین شیت ها را به نام دروازه بان ننویسیم اما گل خوردن ها را به نامش بنویسیم.

ali۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ۱۵:۵۳

ایشون فکر میکنه دروازه بان گل نمیخوره باید به ایشان هم تبریک گفت چون نبودن دروازه بان گل میخورد!!!
وقتی هر کسی میاید و با رابطه و ... مدیر اونهم ورزشی میشود و حتی مفهوم کلمه کلین شیت را نمیداند و فکر میکند باید این موضوع را به پای کل تیم نوشت نباید از نتیجه نگرفتن تیم های فوتبال ایران در هیچ زمینه ای ناراحت شد

حمید کلباسی۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ۱۳:۱۸

چو به گشتی ، طبیب از خود نیازار / چراغ از بهر تاریکی ، نگهدار

علی۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ۱۲:۱۳

البته ایشان همچنان اشاره کرد گل خوردن راهم نباید فقط به حساب گلر گذاشت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.