آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
2بازدید

احمدی‌نژاد:ایران در کنار زیمباوه می ماند

احمدی نژاد با اشاره به تحریم‌های کشورهای غربی علیه زیمباوه خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در حد توان و به سهم خود در کنار زیمباوه خواهد ماند ، ایران همواره فشارهای غیرقانونی و ظالمانه قدرت‌های زورگو که به منظور تسلیم مردم زیمباوه اعمال می‌شود را همواره محکوم‌ کرده است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایران همواره فشارهای غیرقانونی قدرتهای زورگو را محکوم‌ کرده است اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران در حد توان و به سهم خود در کنار زیمباوه خواهد ماند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد عصر دوشنبه در دیدار "دیدبموس موتاسا" وزیر دولت در امور ریاست جمهوری زیمباوه، گسترش همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بازرگانی را مورد اشاره قرار داد و گفت: تسریع در اجرایی شدن توافقات پیشین می‌تواند زمینه را برای توسعه و ارتقاء سطح مناسبات دو کشور در بخش‌های مختلف، هر چه بیشتر فراهم کند.

وی با بیان اینکه ایران و زیمباوه ظرفیت‌های فراوانی برای ارتقاء سطح همکاری‌ها و مناسبات دوجانبه دارند، گفت: با شناسایی و استفاده از ظرفیت‌ها و منابع غنی موجود در دو کشور می‌توان گام‌های موثر و مهمی در راه تعمیق هر چه بیشتر روابط دوجانبه برداشت.

احمدی نژاد با اشاره به تحریم‌های کشورهای غربی علیه زیمباوه خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در حد توان و به سهم خود در کنار زیمباوه خواهد ماند ، ایران همواره فشارهای غیرقانونی و ظالمانه قدرت‌های زورگو که به منظور تسلیم مردم زیمباوه اعمال می‌شود را همواره محکوم‌ کرده است.

وی افزود: آنها از اینکه زیمبابوه مستقل است ناراحت هستند و می‌خواهند همانند صد سال گذشته این کشور را تحت نفوذ خود قرار دهند.

رئیس جمهور ، مقاومت قهرمانانه مردم زیمباوه در مقابل فشارهای قدرت‌های زورگو را تحسین‌برانگیز دانست و گفت: مقاومت ملت زیمباوه در برابر همه قدرت‌ها بعنوان برگ زرینی در تاریخ خواهد ماند.

وی با بیان اینکه هیمنه دشمنان و زورگویان در حال فروپاشی هستند، گفت: آینده روشن و درخشان در انتظار ملت‌های مستقل و آزادیخواه است.

«دیدبموس موتاسو» وزیر دولت در امور ریاست جمهوری زیمباوه نیز در این دیدار با تسلیم پیام رابرت موگابه رئیس‌جمهور کشورش، خواهان توسعه روابط و همکاری‌های دو کشور در بخش‌های گوناگون شد و گفت: ظرفیت‌های و منابع غنی موجود در زیمباوه بستر مناسبی برای سرمایه‌گذاری‌ها و همکاری‌های مشترک است.

وی همچنین تسریع در اجرایی شدن موافقتنامه‌های بین دو کشور را مورد تأکید قرار داد و گفت: زیمباوه علاقمند است از تجربیات و سرمایه‌گذاری‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف اقتصادی و تجاری استفاده کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۱۱:۰۲

توصيه مي‌كنم براي همبستگي بيشتر رواديد بين ايران و زيمبابوه لغو بشه.

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۱۰:۳۷

حالا که داریم به سرعت برای رسیدن به رکورد تورم زیمبابوه پیش میریم این کشور فلاکت زده با 11میلیون درصد تورم تبدیل شده به کشور دوست و برادر و قدرتمند حلا خوبه خودتون وضع تورم تو این کشور رو تیتر خبر کرده بودین!

هم وطن۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۱۰:۲۶

با سلام و خسته نباشيد
انشاءالله خداوند اين مرد الهي كه به نظر بنده يك هديه الهي است كه خداوند تبارك و تعالي به مردم شريف ايران عزيزمان اهدا نمودند كه در برابر زورگويان و ستمگران و مفسدان و ابرقدرتهاي داخلي و بيروني ايستاده اند حفظ نمايد و دشمنان و كساني كه چشم ديدن آقاي احمدي نژاد رئيس جمهور محبوب ملت شريف و شهيد پرور ايران را ندارند اول خار و ذليل و بعد كور و از صفحه روزگار محو بگرداند. انشاءالله به اميد ظهور آقا و سرورمان امام زمان (عج). التماس دعا

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۱۰:۱۶

همين جا رو هم نچسبيم اين رو هم از دست مي دهيم!!!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۱۰:۱۳

دو کشور دوست و برادر و هم تورم !

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۱۰:۱۱

چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است!
بجای این ژست های بشر دوستانه به فکر مردمی باشه که "ریس جمهور" اوناست.
مردم زیمباوه به احمدی نژاد رای ندادند!

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۰۹:۵۱

کبوتر با کبوتر باز با باز

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۰۹:۴۱

با تورم بالا در کنار هم می مانیم

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۰۹:۳۱

مطمئنا از نظر تورمی هم در کنار زیمبابوه خواهیم ماند

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۰۹:۲۵

بله با اين جور كشورها هستيم كه ئضعمون اينه. اين جمله كه احمدي نژاد گفته : ( گسترش همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بازرگانی) ميخوام ببينم زيمبابوه كدومشونو داره نكنه مثل فلسطين فقط از ما ميگيره

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۰۹:۲۳

مهم این است که آنها چقدر کنار ما میمانند

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۰۹:۱۶

ايران زيمباوه پيوندتان مبارك

ناشناس۱۳۸۸/۱۲/۱۸ ۰۹:۰۶

یکی به من جواب بده خیلی خوشحال میشم. این حرص و ولع برای داشتن رابطه با کشورهای بی ارزش و معمولا مستبد چیه؟ چه سودی در رابطه با زیمبابوه هست که عرضه اداره کردن مملکت خودشون رو ندارن و در تمام دنیا به عنوان مستبد شناخته شدن و نرخ تورمش رکورد میلیونی شکسته؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.