برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی

کد خبر: ۸۹۲۶۳۶
|
۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۲ 17 April 2019
|
5405 بازدید

 

در جلسه عصر چهارشنبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی که با حضور سران سه قوه و به ریاست حسن روحانی تشکیل شد، چگونگی انعکاس رسانه‌ای موضوعات اقتصادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، در ادامه این جلسه گزارش‌های کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه در مورد نحوه استفاده بهینه از منابع درآمدی برای تشویق و تقویت بیمه همگانی حوادث طبیعی و کمک به آسیب دیدگان و خانوارهای کم درآمد و همچنین حمایت از اشتغال و تولید ارائه و پس از بحث و بررسی درباره ابعاد اقتصادی و اجتماعی آن، تصمیم‌گیری شد.

در این جلسه همچنین رؤسای قوا و دیگر اعضا از روحیه همبستگی ملی و مشارکت عمومی و همکاری همه دستگاه‌ها و نهادها در مقابله با عوارض و آسیب‌های ناشی از سیل‌های اخیر در ۲۴ استان کشور قدردانی کردند.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت