پیش بینی افزایش تدریجی دما طی سه روز آینده

کد خبر: ۸۹۴۵۱۲
|
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 25 April 2019
|
2929 بازدید

سازمان هواشناسی از افزایش تدریجی دمای هوا در برخی از مناطق کشور طی سه روز آینده خبر داد.

به گزارش مهر، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی روزهای پنجشنبه و جمعه بارش پراکنده باران و برف در شمال شرق کشور، ارتفاعات البرز مرکزی و شمال آذربایجان‌های غربی و شرقی پیش‌بینی می‌شود.

در روزهای جمعه و شنبه علاوه بر مناطق فوق در مناطقی از غرب کشور نیز ابرناکی و بارش پراکنده انتظار می‌رود. باید توجه کرد که طی سه روز آینده برای نیمه شرقی کشور وزش باد شدید و در برخی مناطق خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

همچنین نواحی مرکزی و شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان به موجب وزش باد شدید مواج خواهد بود.

لازم به ذکر است که از امروز پنجشنبه پنجم اردیبهشت ماه تا اوایل وقت شنبه هفت اردیبهشت ماه هوای سرد در نوار شمالی کشور همچنان استقرار دارد. در سایر مناطق کشور نیز برای سه روز آینده روند تدریجی افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟